Live acumNeatza cu Razvan si Dani
Prime Time 20:23Asia Express - Drumul elefantului

Playboy SUA trece la fotografii 3D

Publicatia erotica americana Playboy a anuntat ca in numarul sau din iunie va avea fotografia mare din centrul revistei in sistem 3D, publicatia urmand a se vinde si cu o pereche speciala de ochelari.

Fotomodelul Hope Dworaczyk, desemnata Playmate-ul anului 2010, apare pe coperta numarului din iunie, iar in fotografia centrala de la jumatatea revistei, care se deschide in mai multe parti, aceasta va aparea 3D, tinand in mana un pahar de vin, iar cititorul ii va putea privi formele in 3D si va avea senzatia ca fotomodelul ii intinde paharul de vin.

Producatorii serialului american True Blood s-au folosit de ocazie pentru a-si promova filmul pe ochelarii 3D care vor fi distribuiti.

Playboy spera astfel intr-o revitalizare a revistei cu aceasta initiativa: de la 3,5 milioane de cititori in anul 2006, astazi Playboy mai are doar 1,5 milioane la fiecare numar.

"Am vrut inca din anii '50 sa fotografiem si sa punem pe coperta femei 3D, dar tehnologia era scumpa, si, mai ales, ne-ar fi costat enorm atunci sa punem ochelari la fiecare numar", a declarat Hugh Heffner.

Fanatik.ro
Cele mai noi stiri
Lajumate.ro