PlayStation sau Xbox? Ce consolă să-ți cumperi în 2020?

Pentru gamerii din întreaga lume, una dintre cele mai grele alegeri este cea a consolei. Cei mai mari jucători de pe piața jocurilor sunt PlayStation și Xbox.

Pentru gamerii din întreaga lume, una dintre cele mai grele alegeri este cea a consolei. Cei mai mari jucători de pe piața jocurilor sunt PlayStation și Xbox. Redustore.ro răspunde la întrebarea grea: Ce consolă să-ți cumperi în 2020?

În 2020 se va lansa ultimul model de PlayStation, denumit PlayStation 5. La fel și ultimul model de Xbox. Alegerea este cu atât mai grea cu cât Xbox și PlayStation sunt mai degrabă asemănatoare decat diferite.

Ce preferă tinerii?

Cifrele arată că în 2019, la nivel mondial, aproximativ 94 de milioane de oameni foloseau PlayStation, pe când Xbox aveau "doar" 65 de milioane de gameri. Se pare c[ cifrele au fost influențate atât de prețul mai scăzut al consolelor PlayStation cât și de numărul mai mare de jocuri care poate fi jucat pe PlayStation. În plus, pe PS4, de exemplu, rulează unele jocuri la o rezolutie nativa mai mare decât pe Xbox One.

Citeste continuarea AICI, pe redustore.ro!

Parteneri
Mutabal. Salată de vinete cu tahini, din bucătăria orientală
Nu lăsa să treacă sezonul vinetelor fără să prepari o rețetă deosebită de salată de vinete cu tahini. Îți propunem să testezi un preparat originar din bucătăria orientală, cunoscut sub numele de mutabal.
Catine.ro
Ultimele știri