Căutare Live

Samsung Galaxy S4 si HTC One sunt disponibile in versiuni Google Edition

Unele dintre cele mai puternice dispozitive cu Android ale momentului tocmai au fost marcate ca fiind disponibile in versiuni Google Edition.

Speculate de cateva saptamani bune, cele doua terminale din imagine sunt doua telefoane aparent obisnuite dar care, de azi inainte, pot fi achizitionate fara nici un fel de personalizari software din partea producatorilor. Desi nu pot fi marcate ca produse din gama Nexus, deoarece Google nu a supravegheat intens procesul de productie si deciziile de design, gigantul din Mountain View a hotarat inceperea comercializarii a doua versiuni de si HTC One marcate sugestiv Google Edition. Spre deosebire de versiunile obisnuite alte terminalelor, aceste variante vor rula Android 4.2 Jelly Bean fara nici un fel de modificari de interfata din partea producatorilor. Pentru ca vorbim totusi de o experienta Nexus pe aceste aparate, un singur lucru mai conteaza, veti primi update-uri la timp, la scurt timp dupa ce au fost anuntate intr-o conferinta Google.

Disponibile in SUA prin Google Play, cele doua variante pot fi cumparate dupa cum urmeaza: Galaxy S4 Google Play Edition – 649 dolari si HTC One Google Play Edition – 599 dolari. Terminalele cumparate in acest regim sunt deblocate de orice retea si sunt livrate fara nici un fel de abonament.

Citeste AICI continuarea articolului!

Windows 8.1 Preview e gata de testare publica... iOS 7 tace si face, perfect pentru persoanele cu handicap...
Parteneri
Cele mai frumoase târguri de Crăciun din Europa. Unde te poți distra iarna aceasta
Cele mai frumoase târguri de Crăciun din Europa sunt deja deschise și gata să-și primească vizitatorii. În ciuda pandemiei de COVID-19, multe orașe mari au decis să-și deschidă porțile pentru cei dornici să experimenteze magia sărbătorilor de iarnă. Deși vor exista restricții de participare, oamenii sunt așteptați în număr cât mai mare.
Catine.ro
Ultimele știri