Căutare Live

Tinder, aplicația de dating, va avea un „buton de panică”

Noul buton va ajunge în SUA începând cu 28 ianuarie. Se speculează că „butonul de panică” va fi disponibil și în Europa în scurt timp, cu toate că Tinder nu a confirmat această posibilitate.

Tinder instalează un buton de panică pentru situații extreme

Tinder a decis să scape de controversa care îl bântuie de multă vreme: Să întâlnești oameni care nu sunt cine spun ei că sunt, poate fi periculos.

Potrivit BBC, cea mai populară aplicație de întâlnire din lume a luat decizia de a crea un „buton de panică” și alte instrumente de securitate, cum ar fi: asistența de urgență , urmărirea locației și verificarea fotografiei; astfel încât utilizatorii să fie protejați de o întâlnire periculoasă.

Match Group, compania-mamă a Tinder, a declarat că a optat pentru Noonlight , o aplicație care oferă servicii de urgență și produse de siguranță personală, pentru a îndepărta riscurile din aplicație.

Modalitatea de utilizare a „butonului de panică” este foarte simplă: înainte ca utilizatorul să fie alături de cineva, poate stoca toate informațiile despre acea persoană cu care are întâlnire și înregistra locul unde va avea loc. Dacă, din orice motiv, în timpul întâlnirii există un risc, butonul de panică poate fi activat și serviciile de urgență vor fi notificate cu toate detaliile și locația.

Pe de altă parte, noua caracteristică a lui Tinder prin care va verifica fotografiile va permite utilizatorilor să detecteze cine are profil fals sau folosește identitatea altcuiva. Tinder va verifica dacă fotografiile de profil sunt autentice și va cere utilizatorilor să își demonstreze identitatea, solicitând mai multe selfie-uri.

Citește și: Tinder depășeste orice imaginație în China. Partidul Comunist se luptă cu amorul pe internet

Mozilla a blocat aproape 200 de extensii pentru Firefox... Facebook, schimbări majore: Toți utilizatorii vor putea intra în posesia anumitor date și le pot șterge definitiv...
Parteneri
Cele mai bune alimente pentru a scăpa de durerea în gât. Care sunt recomandările specialiștilor
Catine.ro
Ultimele știri
x