Căutare Live

Va recunoasteti dependenti de Facebook?

Suntem foarte curiosi cati s-ar recunoaste in acest video despre dependenta de Facebook. Si mai suntem curiosi cati ar recunoaste ca se recunosc!

Ce-i drept, e chiar atat de umilitor de recunoscut cat de des folosim Facebook? Sau faptul ca vedem update-urile… in secunda a doua? Sau ca ne si informam de pe FB? Si ca deseori “cotrobaim” prin profiluri cautand update-uri si indicii despre persoana respectiva? E umilitor de recunoscut faptul ca uneori dam Like unde e gloata mai mare sau ca alteori comentam cu speranta de a fi remarcati sau ca folosim… cam orice moment liber pentru a verifica noutatile din reteaua sociala? Probabil ca.. da!

AVByte au creat Facebook – The Musical. Va rog, delectati-va! Si poate lasati un comentariu daca sunteti si dispusi sa recunoasteti ceva.

Citeste AICI continuarea articolului!

10 lucruri pe care Windows Phone le poate face si iPhone-ul nu... Intel a lansat a patra generatie a gamei de procesoare Intel Core...
Parteneri
Creșterea în greutate la menopauză: soluții ca să previi îngrășarea
Creșterea în greutate la menopauză este de cele mai multe ori inevitabilă, însă acest lucru nu înseamnă că ea nu poate fi ținută sub control. Este nevoie de multă voință, dar și disciplină pentru a-ți păstra silueta și pentru a te simți la fel de bine în corpul tău.
Catine.ro
Ultimele știri