Căutare Live

WhatsApp va suporta apeluri de voce, în curând

În curând, funcţia VoIP, sau voce peste date, va fi introdusă printr-un update într-o nouă versiune WhatsApp.

În curând, funcţia VoIP, sau voce peste date, va fi introdusă printr-un update într-o nouă versiune WhatsApp.

Din cauza faptului că unele aplicaţii sunt mai bune pentru conversaţii de voce şi unele pentru mesagerie instant, cei mai mulţi dintre noi ajung să aibă pe smartphone trei, patru aplicaţii cu o funcţionalitate similară. Skype, Line, Viber, BBM, WhatsApp sau Telegram reprezintă doar câteva exemple de programe menite să folosească o conexiune la internet, pentru dialog, verbal sau scris.

În curând, dacă se confirmă autenticitatea acestor capturi de ecran, WhatsApp va înceta să mai fie doar unealtă de mesagerie instant. În schimb, noua versiune a programului va încorpora şi apeluri de voce. Prima dată, am auzit acest zvon din gura fondatorului WhatsApp – Jan Koum, luna trecută, la MWC 2014.

Funcţia WhatsApp VoIP ar trebui să fie introdusă la scară largă din această vară. Teoretic, imaginea de mai sus ar trebui să întruchipeze interfaţa de dialog pe care o vor vedea toţi utilizatorii iOS 7.1 care folosesc WhatsApp VoIP. Deşi imaginea de mai sus este o captură a aplicaţiei WhatsApp pentru iPhone, dacă se păstrează formatul şi pe Android, Windows Phone sau BlackBerry, un lucru este sigur: ne putem aştepta ca interfaţa de apelare introdusă cu acest update să fie similară cu cea nativă a sistemului de operare.

Citeste AICI continuarea articolului!

Windows Phone a depăşit popularitatea iPhone-ului, în România... Nexus Watch – zvonurile existente până la momentul actual...
Parteneri
Obiceiuri pe care să le adopți dimineața. Ce recomandă specialiștii
Dacă ți-ai propus să faci o schimbare în viața ta, specialiștii îți vin în ajutor cu o listă de obiceiuri pe care să le adopți dimineața. Aceste gesturi mărunte vor avea un impact semnificativ asupra rutinei tale de zi cu zi.
Catine.ro
Ultimele știri