Căutare Live

Yahoo Mail va deveni în curând cel mai protejat serviciu de email

Deşi procentul utilizatorilor de Yahoo nu mai este ca pe vremuri, Yahoo Mail ar putea redeveni serviciul preferat al celor ce ţin la securitate.

Deşi procentul utilizatorilor de Yahoo nu mai este ca pe vremuri, Yahoo Mail ar putea redeveni serviciul preferat al celor ce ţin la securitate.

Şi dacă aţi trăit într-o peşteră în ultimul an este inevitabil să nu fi auzit de scandalul iniţat de un aşa-numit Edward Snowden. Acesta era un analist CIA care a reuşit să scape cu cantităţi industriale de documente ce au confirmat lucruri înspăimântătoare vizavi de activitatea noastră online. Printre altele, se confirma că Agenţia Naţională de Securitate a Statelor Unite avea abilitatea să intre fără nici un fel de restricţii în căsuţa voastră de poştă electronică, indiferent unde locuiţi şi indiferent dacă sunteţi fan Google, Yahoo, Microsoft sau Facebook.

Ulterior, s-a demonstrat că Yahoo a reuşit să se strecoare din gura lupului în mai multe rânduri, fapt adus în discuţie de numeroase ori şi de preşedintele companiei. ,,Yahoo niciodată nu a oferit acces la serverele noastre celor de la NSA sau altor agenţii guvernamentale. Niciodată.” Cu astfel de declaraţii, Marissa Mayer se pare că este foarte încântată de statutul special al gigantului pe care îl conduce.

Pentru a-şi menţine statusul de lider de piaţă la acest capitol din ce în ce mai important, până la sfârşitul primului trimestru din 2014 toate informaţiile care circulă între serverele gigantului vă vor fi criptate. De asemenea, utilizatorii vor avea opţiunea să-şi cripteze comunicaţiile cu serverele de mail ale Yahoo. Partenerii companiei americane ce folosesc în mediu business Yahoo Mail vor putea profita de aceleaşi opţiuni plus suport pentru conexiuni HTTPS.

Citeşte AICI continuarea articolului!

Apple a mai pierdut un titlu în faţa tabletelor cu Android... Winamp se închide – S-a mai stins o bucăţică din istoria internetului...
Parteneri
Uleiuri pentru creșterea sănătoasă a părului. Sfaturi utile pe care le poți încerca acasă
La fel ca cele mai multe aspecte ale frumuseții, părul sănătos se datorează unei diete echilibrate și ale unui stil de viață activ. Cu toate acestea, există câteva trucuri care îi pot schimba aspectul de la suprafață. Descoperă care sunt principalele uleiuri pentru creșterea sănătoasă a părului și cum pot fi folosite acasă.
Catine.ro
Ultimele știri