Live acumNeatza cu Razvan si Dani
Prime Time 20:00Chefi la cutite

A slăbit 82 de kilograme după ce a renunţat la un singur aliment! Toată lumea îl consumă, dar puţini ştiu cât e de periculos

Cazul unui bărbat din Scoţia a devenit cunoscut în toată lumea după ce a povestit cum a reuşit să slăbească 82 de kilograme într-un timp foarte scurt.

Cazul lui Steve H. a devenit cunoscut în toată lumea

secretele.com

Cazul unui bărbat din Scoţia a devenit cunoscut în toată lumea după ce a povestit cum a reuşit să slăbească 82 de kilograme renunţând la un singur produs.

De când se ştie, Steve H. a fost un fan declarat al băuturilor carbogazoase de tip cola şi ajunsese să bea zilnic şase litri de suc. S-a îngrăşat încet, încet, dar nu s-a gândit să renunţe. Pur şi simplu era prea greu! La un moment dat, Steve cântărea 172 de kilograme şi măsura 142 de centimetri în talie!

Când şi-a dat seama că sănătatea lui e în pericol din cauza obezităţii, Steve a decis să îşi schimbe obiceiurile alimentare şi s-a hotărât să renunţe la sucul de tip cola. Potrivit relatărilor sale, în care recunoaşte că devenise dependent de această băutură dulce, eliminarea ei din viaţa de zi cu zi a fost o sarcină foarte dificilă.

Află care este locul din corpul tău cu cea mai mare cantitate de grăsime!

Cu toate acestea, Steve a înlocuit sucul respectiv cu trei litri de apă pe zi şi a renunţat la fast food. Aceasta a fost alegerea care i-a permis să slăbească 82 de kilograme şi să revină la normal în aproximativ 12 luni.

Deci.... se poate!

Sursa: secretele.com

Recomandari