Atenție, români! Când trebuie să mănânci cozonac, dacă nu vrei să te îngrași!

Suntem în preajma sărbătorilor de iarnă, atunci când toată lumea poftește la o felie de cozonac. Totuși, când ar trebui să-l mâncăm, astfel încât să nu ne îngrășăm?

Sfaturi importante pentru perioada sărbătorilor

În timpul emisiunii „Sfat de sănătate” am aflat nu doar care sunt ingredientele pentru a obține un cozonac delicios, ci și greșeala pe care o fac toate gospodinele, atunci când prepară cozonacul de Crăciun.

Nutriționista Simona Carniciu ne spune care sunt ingredientele sănătoase, dar și pe cele pe care trebuie să le consumam mai rar.

”Cozonacul îl mâncăm la ocazii speciale, dar dacă am avea ocazia să îl mâncăm și în rest ar trebui să fie destul de rar și trebuie să ținem cont de o regulă.

Cozonacul sau dulcele se mănâncă la gustare. Departe de mese, pentru că nu putem încărca organismul cu o cantitate de nutrienți. Putem înlocui micul dejun cu cozonacul.”, a spus Simona Carniciu.

Urmărește materialul celor de la Antena 3 ca să afli mai multe despre cozonac, sănătate și siluetă!

Parteneri
3 tipuri de aplicații recomandate femeilor. Ce platforme trebuie să ai pe telefon
Printre numeroasele aplicații recomandate femeilor se numără platforme ce pot ajuta utilizatorii la nivel psihic, dar și fizic. Platformele au avansat de-a lungul anilor și acum oferă opțiuni ce pot ușura viața utilizatorilor.
Catine.ro
Ultimele știri