În timpul emisiunii „Sfat de sănătate” am aflat nu doar care sunt ingredientele pentru a obține un cozonac delicios, ci și greșeala pe care o fac toate gospodinele, atunci când prepară cozonacul de Crăciun.
Nutriționista Simona Carniciu ne spune care sunt ingredientele sănătoase, dar și pe cele pe care trebuie să le consumam mai rar.
- CITEȘTE ȘI: Cum prepari cozonac de țară ca al bunicii
”Cozonacul îl mâncăm la ocazii speciale, dar dacă am avea ocazia să îl mâncăm și în rest ar trebui să fie destul de rar și trebuie să ținem cont de o regulă.
Cozonacul sau dulcele se mănâncă la gustare. Departe de mese, pentru că nu putem încărca organismul cu o cantitate de nutrienți. Putem înlocui micul dejun cu cozonacul.”, a spus Simona Carniciu.
Urmărește materialul celor de la Antena 3 ca să afli mai multe despre cozonac, sănătate și siluetă!
Adevăratele otrăvuri: Alimentele ”cancer pe pâine” ucid încet, dar sigur! Iată ce să nu mai consumi de Sărbători... 6 reguli de igienă pe care copilul tău trebuie să le învețe încă de mic...