Care e primul lucru pe care trebuie să-l bei în fiecare dimineață, conform nutriționiștilor

După multiple amânări ale alarmei, reușești să te dai jos din pat, și vrei să bei ceva care să-ți dea energie. Dar care este lichidul cel mai potrivit pentru a îți începe ziua?

Posibil să fi auzit că un pahar mare de apă sau un ceai/cafea fierbinte este ceea ce-ți trebuie. Ei bine, nutriționiștii le-au analizat pe fiecare și au stabilit care băutură te va ajută să te dezmeticești dimineața.

Apă

Majoritatea experților recomandă să bei apă pentru că organismul are nevoie să se rehidrateze după o noapte de somn. Aceasta poate proveni de la robinet, dar și cea minerală, fără sodiu adăugat, este în regulă.

Cafeaua

Cafeaua este o altă soluție, mai ales dacă iubești gustul ei. În caz că nu vrei să te trezești mai devreme pentru a o prepara, pregătește-o cu o seară înainte. De asemenea, dacă espressorul are această opțiune, programează-l, astfel încât să-ți începi dimineața cu o cafea proaspătă.

Nutriționiștii recomandă ca cea Bulletproof să fie evitată pentru că nu este foarte sănătoasă. Potrivit lor, niciun studiu nu susține că acest tip te ajută să câștigi lupta cu kilogramele, așa cum este vehiculat.

Energizante

Băuturile energizante, o altă alegere populară, ridică și ele îngrijorări. Majoritatea conțin multă cafeină, așa că dacă sunt consumate dimineața trebuie să te asiguri că, în restul zilei, vei evita tot ce conține acest ingredient.

Ceaiul

De departea, cea mai inspirată alegere este ceaiul, indiferent de temperatura sa. O idee bună este să-ți prepari o cantitate mai mare, care să-ți ajungă toată ziua.

Ultimele știri