De ce ar trebui să porți mască, atunci când folosești o toaletă publică. Cât de ușor se transmite coronavirusul, în astfel de locuri! Video

Unii experți în sănătate din China au avertizat că măștile de protecție ar trebui să fie purtate și în toaletele publice, deoarece în astfel de locuri coronavirusul se poate transmite foarte ușor.

De ce ar trebui să porți mască, atunci când folosești o toaletă publică. Cât de ușor se transmite coronavirusul, în astfel de locuri! Video

Cercetătorilor chinezi au creat o simulare ce arată cum particule de coronavirus ar putea infecta oamenii în toalete publice, atunci când aceștia trag apa.

În simulare apare exemplul unui pisoar. Persoana care îl folosește poate fi atinsă de particule de coronavirus în mai puțin de șase secunde.

Răsturnare de situație colosală! Cercetătorii americani și israelieni, studiu bombă! Cum s-ar transmite coronavirusul, de fapt! „Acolo era cea mai mare concentrație!”

Această cercetare vine după o alta ce a arătat că și în cazul toaletelor normale, pot ajunge în aer particule de coronavirus.

Alertă, de la doctori! O nouă tulpină de coronavirus se răspândește în Europa! Ce se întâmplă dacă te infectezi cu ea. „Este de 10 ori mai periculoasă!”

Simularea ce arată cum se poate transmite noul coronavirus în toaletele publice a fost publicată de Daily Mail.

Modele de unghii pentru Halloween. Idei creative pentru manichiura perfectă
Manichiura unei femei este de cele mai multe ori cartea sa de vizită. Unghiile frumoase și...
Horoscopul zilei de 20 octombrie 2021. Scorpionii trebuie să învețe din greșeli. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 20 octombrie 2021 aduce multe vești bune pentru nativii din zodiac. Astăzi...
Parteneri
Hummus cu usturoi copt. Un preparat gustos și cremos
Dacă adori rețeta clasică de hummus, din bucătăria orientală, nu ezita să încerci și varianta de hummus cu usturoi copt. Este un preparat gustos, cu o textură cremoasă și aromă subtilă de usturoi.
Catine.ro
Ultimele știri