Răsturnare de situație colosală! Cercetătorii americani și israelieni, studiu bombă! Cum s-ar transmite coronavirusul, de fapt! „Acolo era cea mai mare concentrație!”

Virusurile gripale și posibil și alte virusuri, precum noul coronavirus, se pot răspândi odată cu praful din aer, potrivit unui studiu ce a fost făcut de cercetători americani și israelieni.

Răsturnare de situație colosală! Cercetătorii americani și israelieni, studiu bombă! Cum s-ar transmite coronavirusul, de fapt!

Hepta

Potrivit noului studiu, virusurile pot supraviețui și în blana animalelor, suficient cât să poată găsi o altă gazdă pe care să o infecteze. Asta înseamnă că nu sunt depedente de particulele de salivă sau alte secreții emise de oameni, pentru a se transmite de la un organism la altul.

Concluzia este de natură să îngrijoreze, pentru că înseamnă un nou mod de contaminare, chiar și în condiții stricte de igienă, potrivit digi24.ro.

Alertă, de la doctori! O nouă tulpină de coronavirus se răspândește în Europa! Ce se întâmplă dacă te infectezi cu ea. „Este de 10 ori mai periculoasă!”

Autorii studiului spun că acest lucru ar putea fi valabil și pentru SARS-CoV2. Potrivit acestora, în timpul epidemiei din China, mostrele luate din mai multe spitale arătau că cea mai mare concentrație a virusului era în aerul din încăperile în care personalul medical își dădea jos echipamentul de protecție, ceea ce sugerează că acesta ajungea în aer atunci când echipamentele erau dezbrăcate.

Descoperire alarmantă, despre coronavirus! Ce boală gravă ar produce la copii. „I-ar putea urmări toată viața. Unele celule importante ar putea fi distruse”

Deocamdată, testele au fost efectuate pe rozătoare, iar cercetătorii nu pot spune cât de ușor se pot infecta oamenii, din cauza particulelor de praf încărcate cu virusuri, dar vor să studieze această posibilitate îngrijorătoare.

Ultimele știri