Live acumChefi la Cutite
Prime Time 20:30Chefi la Cutite

Pentru cât timp de la vindecare se poate transmite COVID-19, pe cale sexuală. Specialist: „Atenție mare!”

Un specialist în domeniul sănătății din Regatul Unit al Marii Britanii și al Irlandei de Nord a avertizat că persoanele care se vindecă de COVID-19 ar putea transmite noul coronavrus pe cale sexuală, pentru o perioadă, de la momentul în care au scăpat de boală.

Pentru cât timp de la vindecare se poate transmite COVID-19, pe cale sexuală. Specialist: „Atenție mare!”

profimediaimages.ro

Mai exact, Veerawat Manosutthi, specialist în domeniul medical, la Departamentul pentru Control al Bolilor din Regatul Unit, a spus că persoanele care se vindecă de COVID-19 nu ar trebui să facă amor timp de 30 de zile de când scapă de boală, pentru că pot transmite coronavirusul.

„Cei care cred că au scăpat de coronavirus ar trebui să se protejeze atunci când fac amor. În plus, ar trebui să evite săruturile, pentru că nu se știe dacă pot transmite virusul în acest fel”, a spus specialistul.

Previziune cumplită de la OMS! Ce se poate întâmpla cu noul coronavirus, în următoarea perioadă! „Este important să fim realişti!”

Veerawat Manosutthi și-a bazat avertismentul pe un studiu recent, realizat în China, ce a arătat că noul coronavirus ar putea fi transmis de bărbați pe cale sexuală.

Cel mai periculos loc dintr-un supermarket, de unde poți lua ușor coronavirus, dezvăluit! Profesor: „Să nu zăbovim foarte mult acolo"

Aflați bilanțul oficial actualizat al deceselor provocate de noul coronavirus în România, precum și numărul cazurilor de COVID-19 din țară, aici!

Recomandari