Live acum
Prime Time 20:00Chefi la cuţite

Cum tratezi gripa cu bicarbonat de sodiu în trei zile

Cum tratezi gripa cu bicarbat de sodiu.Bicarbonatul de sodiu este un ingredient utilizat nu doar în consmetică sau diete, ci și în tratarea anumitor afecțiuni. Iată cum îl poți folosi pentru a preveni sau a trata gripa sau răceala.

cum tratezi gripa cu bicaarbonat de sodiu in 3 zile

Cum tratezi gripa cu bicarbonat de sodiu în trei zile. Gripa pare să-i afecteze pe români în această perioadă și chiar s-au înregistrat cinci decese pe fondul acesteia. Bicarbonatul de sodiu este un ingredient utilizat nu doar în consmetică sau diete, ci și în tratarea anumitor afecțiuni. Iată cum îl poți folosi pentru a preveni sau a trata gripa sau răceala.

Dieta după sărbători cu bicarbonat de sodiu. Cât slăbești în 14 zile

Cum tratezi gripa cu bicarbonat de sodiu în trei zile

Bicarbonatul de sodiu este utilizat în diete, în curățarea casei, în măști faciale, dar și în sănătate. Gripa, răceala, tusea își pot găsi în bicarbonatul de sodiu un adevărat inamic. Iată cum să îl folosești pentru a trece cu bine sezonul rece, când gripa este ”în floare”.

Poți trata gripa cu bicarbonat de sodiu în trei zile. Modalitatea este ușoară, trebuie doar să amestecați ingredientul cu apă rece și să consumați preparatul.

Bicarbonatul de sodiu tratează gripa deoarece echilibrează nivelul ph-ului corpului, făcându-l alcalin. Astfel, virusurile sunt neutralizate. Tehnica de tratament cu bicarbonaat de sodiu este rapidă și se desfășoară pe un interval de trei zile.

Cum tratezi gripa cu bicarbonat de sodiu în trei zile. Ziua 1

Dizolvați trei lingurițe de bicarbonat de sodiu într-un pahar cu 300 ml de apă rece. Preperatul se va administra bolnavului pe parcursul unei zile.

Cum tratezi gripa cu bicarbonat de sodiu în trei zile. Ziua 2

Dizolvați două lingurițe de bicarbonat de sodiu în 300 mil de apă rece și administrați lichidul persoanei în cauză.

Cum tratezi gripa cu bicarbonat de sodiu în trei zile. Ziua 3

Dizolvați o linguriță de bicarbonat de sodiu într-un pahar cu apa rece (300 de ml), această fiind ultima etapă.

Cum tratezi gripa cu bicarbonat de sodiu în trei zile. Indicații

Administrați preparatul în două părți, jumătate dimineața, și cealaltă jumătate, seara. Dacă gripa/răceală nu a trecut, continuați cu administrarea unei lingurițe de bicarbonat dizolvată într-un pahar de 200 de ml de apa rece, până când răceală a dispărut complet. Cei care au probleme stomacale pot înjumătăți dozele.

Gripa face victime în acest sezon, deja cinci persoane au decedat. Medicii informează că și în luna ianuarie este utilă vaccinarea. În caz de viroză respiratorie, indiferent că este gripă sau nu, trebuie că persoana afectată trebuie izolată și să evite antibioticele.

sursa: secretele.com

Fanatik.ro
Cele mai noi stiri
Lajumate.ro