Situație îngrijorătoare în spitalele din România! 4 oameni au murit în urma complicațiilor cauzate de gripă

 
+3 click pentru
galerie

Virusul gripei a omorât 4 români de la începutul acestui an! Medicii trag un semnal de alarmă și avertizează pacienții: antibioticele nu sunt eficiente în tratarea gripei

Un tânăr în vârstă de 32 de ani din Arad, a murit la Spitalul Judeţean Timişoara, în urma complicaţiilor apărute din cauza gripei.
Medicii avertizează că gripa, boala provocată de viruși nu poate fi tratată cu antibiotice, deoarece nu sunt eficiente.

Bărbatul în vârstă de 32 de ani a crezut inițial că are o răceală pe care a tratat-o cu antibiotic. Din păcate acesta a făcut complicații care au condus la moartea acestuia. Medicii au fost nevoiți să îi monteze bărbatului un plămân artificial, dar chiar și așa, starea bărbatului se degrada de la o zi la alta.

Tot la începutul anului, doi gălățeni au murit din cauza gripei. Prima victimă a fost un bărbat, iar cea de-a doua, o femeie în vârstă 51 de ani.
Femeia fusese în Anglia în urmă cu puțin timp, dar medicii nu știu dacă virusul a fost contactat de acolo sau din țară.

Alți doi oameni au fost diagnosticați cu gripă la Spitalul de Boli Contagioase din Galați.
Sorina Pintea, Ministrul Sănătății le transmite românilor mesajul că nu este vorba despre o criză de epidemie, situația de anul acesta fiind chiar mai bună decât cea din anii precedenți. 

Un bărbat în vârstă de 70 de ani din judeţul Mureş a murit, luni, din cauza gripei, anunţă miercuri Institutul Naţional de Sănătate Publică (INSP). Bărbatul suferea şi de alte boli şi nu era vaccinat antigripal.

Medicii trag un semnal de alarmă și avertizează pacienții că înainte de a veni la Camera de Gardă, trebuie să facă diferența între răceală și gripă.
Gripa debutează brusc cu febră mare și dureri puternice musculare. În cazul unei răceli, pacienții fac rar febră, iar durerile nu sunt la fel de puternice.facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI