Live acumNeatza cu Razvan si Dani
Prime Time 20:00Asia Express - Drumul Comorilor

Dieta disociată pe 7 zile. Cum slăbești în mod eficient

Dieta disociată este apreciată de multe femei, mai ales, însă pentru rezultate bune, trebuie respectate câteva reguli. Durează 7 zile în care se consumă doar alimentele permise și trecute mai jos. 

Un corp frumos cu grijă se menține. Echilibrul este soluția ideală pentru un aspect armonios. Atunci când exagerăm, dietele sunt alternativa perfectă pentrua ajunge la kilogramele dorite.

Dieta disociată este apreciată de multe femei, mai ales, însă pentru rezultate bune, trebuie respectate câteva reguli. Durează 7 zile în care se consumă doar alimentele permise și trecute mai jos.

Ziua 1

Se consumă doar carne de pui și/sau carne roșie slabă. Ideea dietei constă în a disocia alimentul proteic de cel lipidic. Carnea este indicat a fi preparată prin fierbere, pe grătar sau la cuptor.

Ziua 2

Se pot consuma doar legume. Acestea pot fi preparate sau în stare proaspătă. Dacă alegeți să faceți o salată, trebuie să știți că nici legumele nu trebuie combinate cu alte clase alimentare, cum ar fi grăsimile.
Nu se consumă pâine. Dintre legume este indicat să le evitați pe cele cu indice glicemic mare, cum ar fi cartoful sau fasolea uscată.

Ziua 3

Se consumă lactate sub formă de brânză dietetică, iaurt simplu, lapte, sana, kefir.

Ziua 4

Se consumă doar pește. Puteți consuma orice tip de pește doriți. Este recomandat să îl preparați în casă pe grătar pentru a evita combinarea acestui aliment cu uleiuri, legume etc.

Ziua 5

Ziua de fructe. Puteți consuma fructele în orice cantitate doriți, psoaspete sau în compot fără adaosuri. Fructele pe care trebuie să le evitați sunt cele cu indice glicemic mare: struguri, pere, fructe confiate, dar și banane.

Ziua 6

Puteți consuma sucuri de fructe, de legume sau combinate. Este indicat să nu exagerați cu fructele acide, precum citricele. Puteți consuma banane și alte fructe cu indice glicemic ridicat pentru că în această zi nu sunt interzise.

Ziua 7

Această zi este una de mini-răsfăț, zi în care puteți consuma cantități mici din toate alimentele de mai sus.

Citește și: Dietă rapidă disociată, pe zile. Slăbești 5 kilograme într-o săptămână