Căutare Live

Slăbești 20 de kg în 3 luni. Dieta perfectă pentru vară

Toti ne dorim sa avem o silueta de invidiat la plaja. Daca nu ati reusit pana acum sa slabiti cat sa va simtiti mulțumiti, indicat ar fi sa va indrepatati atentia catre o dieta satatoasa cu rezultate evidente. Noi va sugeram sa optati pentru dieta care elimina din alimentatie carbohidratii si zaharul.

Toți ne dorim să avem o siluetă de invidiat la plajă. Dacă nu ați reușit până acum să slăbiți cât să vă simțiți mulțumiți, indicat ar fi să vă îndrepatați atenția către o dietă sătătoasă cu rezultate vizibile. Noi vă sugerăm să optați pentru o dietă care ellimină din alimentație carbohidrații și zahărul.

Numeroase studii au demonstrat faptul că alimentele care conțin carbohidrați sunt cele care se asimilează cel mai repede de organism. Eliminarea acestor alimnte este o variantă bună și pentru lupta împotriva obezității și se poate transforma într-un stil de viață.

Slăbești 20 de kg în 3 luni. Dieta perfectă pentru vară

Lista alimentelor nepermise:

-cereale, biscuiți, paste făinoase, griș, pâine de orice fel, orez
-struguri, banane, pere, cireșe, portocale, stafide
-sucuri naturale
-murăturile și otețul
-cartofi, fasole, mazăre; păstârnac, porumb
-chipsuri din comerț

Vă sugerăm ca această dietă să o completați cu o viață activă. Mișcarea este necesară de cel puțin 3 ori pe săptămână pentru a avea un corp tonifiat, cu forme bine definite.

Tabelul care îţi spune exact câte kilograme trebuie să ai în funcţie de înălţime. Vezi dacă ai sau nu greutatea ideală!... Dieta MOMENTULUI! Cum te poate ajuta un singur ingredient să slăbeşti 20 de kilograme în mai puţin de o lună...
Parteneri
Jennifer Lopez și Ben Affleck și-au dus copiii la cinema. Cum a fost surprinsă familia celor doi îndrăgostiți
Jennifer Lopez și Ben Affleck și-au dus copiii la cinema. Cei doi îndrăgostiți s-au bucurat de timpul liber în Los Angeles și au mers să vizioneze filmul Licorice Pizza. Fotografii s-au aflat tot timpul pe urmele celor doi. Alături de ei s-au aflat gemenii artistei, Emme și Max, dar și doi dintre copiii lui Affleck, Seraphina și Samuel.
Catine.ro
Ultimele știri