Antena Căutare

Două noi simptome ale infecției cu coronavirus, descoperite! Medicii ORL, în alertă! „Este nevoie urgent de acțiune!”

Două noi simptome ale infecției cu coronavirus au fost descoperite la persoane care au fost declarate vindecate de Covid-19. Medicii ORL sunt în alertă.

Două noi simptome ale infecției cu coronavirus, descoperite! Medicii ORL, în alertă! „Este nevoie urgent de acțiune!”

profimediaimages.ro

Experții de la Universitatea din Manchester susțin că unii oameni care au scăpat de infecția cu noul coronavirus s-au plâns de pierderea auzului sau de tinitus – un țiuit în urechi.

Astfel, doctorii au avertizat că supraviețuitorii care s-au luptat cu noul coronavirus ar putea să își piardă și auzul, în afară de miros și gust.

Experții de la Universitatea din Manchester au avut un eșantion de 121 de adulți care au fost internați cu Covid-19 la Spitalul Wythenshawe.

Acești adulți au fost întrebați despre simptomele lor pe termen lung, pe o perioadă de opt săptămâni după ce au fost externați din spital.

O grupă sanguină ține COVID-19 la distanță! Care sunt oamenii de care noul coronavirus nu se apropie la fel de ușor

Dintre cei peste 100 de foști pacienți cu Covid-19, opt au raportat o scădere a auzului, iar alți opt au raportat tinitus.

„Știm deja că virusuri ca rujeola, oreionul și meningita pot cauza o deteriorare a auzului, iar coronavirusurile deteriorează nervii care transportă informația la și de la creier.

Este posibil, în teorie, ca Covid-19 să cauzeze probleme cu părți ale sistemului auditiv, inclusiv urechea medie sau cohleea”, a spus Kevin Munro, profesor în audiologie la Universitatea din Manchester.

Descoperire de ultim moment despre COVID-19! Oamenii înalți, în pericol mai mare de îmbolnăvire! De la ce înălțime se dublează riscul

Profesorul a mai spus că virusul ar putea accentua o pierdere anterioară a auzului și un tinitus deja prezent. El a adăugat că este nevoie urgentă de studii de înaltă calitate pentru a analiza efectele acute și temporare ale Covid-19 asupra auzului și al sistemului vestibular.

Unele persoane diagnosticate cu coronavirus susțin că simptomele cunoscute persistă timp de mai multe luni. Alții au durere în piept sau durere de articulații.

Tot ce trebuie să știm despre glanda tiroidă, afecțiuni, simptome și cauze... Adevărul despre dieta cu pepene roșu. Sfaturi de la nutriționiști...
Top 5 cele mai frumoase locuri din Europa în 2023. Ce să vizitezi anul acesta
Este perioada ideală pentru a-ți pune la punct planurile pentru următoarea vacanță. Noi...
Horoscopul zilei de 27 martie 2023. Gemenii sunt cu capul în nori. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 27 martie 2023 aduce schimbări în viețile celor mai mulți antivi din...
Parteneri
De ce mulți oameni pun unt în cafea dimineța
Catine.ro

Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


Ultimele știri
x