Descoperire de ultim moment despre COVID-19! Oamenii înalți, în pericol mai mare de îmbolnăvire! De la ce înălțime se dublează riscul

O nouă descoperire a fost făcută despre noul coronavirus. Se pare că o oamenii înalți riscă mai mult să se infecteze, din cauza modului în care s-ar transmite virusul.

Descoperire de ultim moment despre COVID-19! Oamenii înalți, în pericol mai mare de îmbolnăvire! De la ce înălțime se dublează riscul

profimediaimages.ro

Mai exact, bărbații cu înălțimea de peste 1,82 de metri riscă de două ori mai mult să fie diagnosticați cu COVID-19.

Același lucru ar fi valabil și în cazul femeilor, dar au fost atât de puține femei cu înălțimea de peste 1,82 metri în eșantion, încât rezultatele au fost etichetate drept „neconcludente”.

Aceasta este concluzia unui studiu ce are la bază analize făcute pe 2.000 de oameni din Regatul Unit al Marii Britanii și al Irlandei de Nord și din Statele Unite ale Americii.

O grupă sanguină ține COVID-19 la distanță! Care sunt oamenii de care noul coronavirus nu se apropie la fel de ușor

Cercetătorii au atras atenția că descoperirea nu înseamnă neaparat că oamenii înalți sunt cumva genetic mai vulnerabili la infectarea cu noul coronavirus.

Însă, cercetătorii cred că rezultatele studiului arată că noul coronavirus se transmite prin particule mici (aerosoli) ce rămân în aer, după ce sunt expirați de purtători.

Lista de alimente ce te protejează împotriva COVID-19! Brânza cu mucegai, între ele! „Pacienții care au murit nu aveau în corp vitamina ce se găsește în acestea”

Experțiii spun că oamenii înalți nu ar avea un risc mai mare de infectare, dacă noul coronavirus s-ar transmite mai ales prin strănut sau tuse – în urma cărora apar picături ce cad repede la podea.

Studiul a fost făcut de cercetători din Regatul Unit, Norvegia și Statele Unite ale Americii și a fost condus de experți de la Universitatea din Oxford.

Modele de unghii pentru Halloween. Idei creative pentru manichiura perfectă
Manichiura unei femei este de cele mai multe ori cartea sa de vizită. Unghiile frumoase și...
Horoscopul zilei de 20 octombrie 2021. Scorpionii trebuie să învețe din greșeli. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 20 octombrie 2021 aduce multe vești bune pentru nativii din zodiac. Astăzi...
Parteneri
Hummus cu usturoi copt. Un preparat gustos și cremos
Dacă adori rețeta clasică de hummus, din bucătăria orientală, nu ezita să încerci și varianta de hummus cu usturoi copt. Este un preparat gustos, cu o textură cremoasă și aromă subtilă de usturoi.
Catine.ro
Ultimele știri