Căutare Live

Hula Hoop si trambulina, alternativa distractiva la antrenamentele cardio

Antrenamentele fizice realizate cu ajutorul trambulinelor si cercurilor Hula Hoop combina distractia cu miscarea, la final obtinandu-se atat o imbunatatire a conditiei fizice si a tonusului muscular, cat si o stare psihica excelenta.

Exercitiile cu trambulina au rol terapeutic, stimuland sistemul limfatic, ajuta la detoxifierea organismului, cresc rezistenta sistemului imunitar, contribuie la dezvoltarea flexibilitatii articulatiilor si obtinerea unui corp armonios.

In plus, prin combinatia cu cercurile Hula Hoop, antrenamentele devin mult mai distractive. Aceste exercitii se adreseaza atat copiilor cat si adultilor.

Vecina de la Neatza, Roxana Vancea, a participat la antrenamente, alaturi de Ioana, Simona si Codruta de la Muscle Maker.

Depresia ar putea fi tratata cu narcise si ghiocei...
Parteneri
Cum să faci compost acasă. Sfaturi utile pentru utilizarea resturilor menajere
Dacă una din rezoluțiile tale pentru anul 2022 este să protejezi mai mult mediul, atunci îți venim în ajutor cu un ghid pentru a putea realiza compost la tine acasă. Compostul este un îngrășământ natural care se obține prin fermentarea resturilor de origine vegetală, dar și animală. El ajută la hrănirea și regenerarea solului.
Catine.ro
Ultimele știri