Căutare Live

Trecem la ora de iarnă! Avertismentul unui medic renumit:”Multe persoane ajung la spital după această schimbare”

În această seară, trecem la ora de iarnă! Vom da ceasurile cu o oră înapoi! Ora 4 va deveni ora 3, iar ziua de 28 octombrie va fi cea mai lungă zi din an!

În această seară, trecem la ora de iarnă! Vom da ceasurile cu o oră înapoi! Ora 4 va deveni ora 3, iar ziua de 28 octombrie va fi cea mai lungă zi din an!

Ce efecte are schimbarea orei asupra organismului nostru? Medicul Tudor Ciuhodaru ne explică:

„În fiecare an, mulți pacienți ajung la spital cu o simptomatologie extrem de variată, mergând chiar pâmă la agravarea sau decompensarea unor afecțiuni. Majoritatea oamenilor se adaptează cu ușurință la această schimbare, modificările adaptative ale organismului făcându-se complet în aproximativ 15 zile.”

Medicul a continuat: „Evident, particularitățile fizice și psihice individuale influențează modul în care se realizează această adaptare și chiar vreau să trag un semnal de alarmă!”

Ce avertisment are medicul Tudor Ciuhodaru pentru noi, aflați din materialul video de mai jos:

Ora de iarnă 2018. Când se schimbă ora și cum influențează viața românilor... Wow! De ce NU trebuie să acoperi NICIODATĂ vasul de toaletă cu hârtie igienică!...
Parteneri
Creșterea în greutate la menopauză: soluții ca să previi îngrășarea
Creșterea în greutate la menopauză este de cele mai multe ori inevitabilă, însă acest lucru nu înseamnă că ea nu poate fi ținută sub control. Este nevoie de multă voință, dar și disciplină pentru a-ți păstra silueta și pentru a te simți la fel de bine în corpul tău.
Catine.ro
Ultimele știri