Mihai Constantinescu și-a prevestit moartea? Unde și-a pregătit cântărețul locul de veci, cu puțin timp înainte de tragedie

 

Cutremurător! Mihai Constantinescu și-a prevestit moartea? Unde și-a pregătit locul de veci cântărețul, cu puțin timp în urmă de tragedie: "Nu mai are nicio șansă de supraviețuire. Are mormântul deja pregătit"

Starea de sănătate a lui Mihai Constantinescu s-a înrăutățit considerabil, potrivit unor surse din Spitalul Florească, unde este internat la terapie intensivă. Se pare că artistul ar fi suferit un al treilea stop cardio-respirator ieri, iar din acel moment starea lui este stabilă, dar extrem de gravă. Cântărețul este în moarte cerebrală și doar aparatele îl mai țin în viață.

Potrivit declarațiilor soției lui, a fost nevoie de 10 minute ca să vină salvarea, după ce l-a găsit pe artist fără suflare, a dezvăluit, marți, cântărețul Adrian Daminescu.

La emisiunea „Răi da Buni”, bunul lui prieten, Adrian Daminescu, a oferit cele mai recente informații de la terapie intensivă.

„Când soția mea mi-a spus că a făcut un infarct sever și că era de mână cu Simona și a trebuit să aștepte 10 minute până a venit salvarea să-l resusciteze... Dacă într-adevăr au fost 10 minute, știi bine ce se întâmplă după atâta vreme fără oxigenare a creierului. Gabi (n.r. Cotabiță) a stat 4-5 minute. Acum, nu știu cu Mihai cum o să se întâmple. El e și micuț și firav, dar nu mai are vârsta lui Gabi. Nu știu. Mi-e gândul numai la Simona. Trăiește niște momente... Nu, nu mi-e bine. (...) Sunt foarte îngrijorat, atâta tot”, a spus Adrian Daminescu, la emisiunea moderată de Mihai Morar.

De 11 ani, Mihai Constantinescu avea probleme cardiace. În 2009, artistul a suferit o intervenţie chirurgicală la Clinica de Chirurgie Cardiovasculară din Târgu Mureş, iar în 2017 a fost operat din nou. I-a fost pus diagnosticul de stenoză aortică - o îngustare a valvei aortice îi bloca fluxul de sânge, de la inimă spre corp.  

Vestea dezvăluită aseară i-a zguduit din temelii pe toţi cei care l-au îndrăgit pe Mihai Constantinescu şi au crescut cu melodiile lui. Iar acum, toţi colegii de breasla, admiratori de toate vârstele se roagă cu pumnii strânşi şi înmărmuriţi de durere ca îngerii să facă încă o minune pentru artist.

 Cu ceva timp în urmă, fiind invitat la emisiunea "Acces Direct", Mihai Constantinescu le spunea tuturor cum trebuie abordată moartea: „Asta-i viața, Trebuie să fim demni în fața ultimei pagini a unei cărți, să citim și sfârșitul, pentru că există și un sfârșit”.

Fie că prevestea o tragedie, sau pur și simplu a dorit fără niciun motiv acest lucru, Mihai Constantinescu se pare că, în preajma Crăciunului și-ar fi pregătit un loc de veci la Cimitirul Ghencea, potrivit cancan.ro.

Citește și: Detalii de ultimă oră despre Mihai Constantinescu! Declarația unui apropiat care a intrat în salonul lui. „Am văzut că…”

Cu toții ne dorim și ne rugăm ca Dumnezeu să facă o minune pentru acest mare artist, iar locul de veci să nu fie folosit mult timp de acum încolo. 

Ce spun ultimele persoane care l-au vizitat la spital:
“Se simțea rău încă de la începutul lui 2018. L-am vizitat, acum, și era o mână de oase și piele. Nu l-am mai recunoscut, nici nu mai putea vorbi. Nu mai are nicio șansă de supraviețuire. Are mormântul deja pregătit. Anul trecut i-au extirpat un rinichi și au apărut complicații. Este foarte grav! Familia s-a împăcat cu situația”, a povestit o persoană apropiată de Mihai Constantinescu, potrivit cancan.ro.

Citește și: Top 5 cele mai iubite melodii ale lui Mihai Constantinescu! Unul dintre șlagăre a fost interzis de comuniștifacebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI