Antena Căutare

Medicul lui Berlusconi, declarație controversată: ”Coronavirusul nu mai există din punct de vedere clinic! Să încetăm teroarea!”

”Coronavirusul nu mai există din punct de vedere clinic în Italia”. Această afirmație a medicului Alberto Zangrillo, cunoscut drept medicul lui Berlusconi, a făcut înconjurul lumii și a stârnit numeroase reacții. 

Medicul lui Berlusconi, declarație controversată: ”Coronavirusul nu mai există din punct de vedere clinic! Să încetăm teroarea!” Galerie
Medicul lui Berlusconi, declarație controversată: ”Coronavirusul nu mai există din punct de vedere clinic! Să încetăm teroarea!”

Alberto Zangrillo, director al spitalului San Raffaele din Milano și cunoscut drept medicul lui Berlusconi, a făcut o afirmație surprinzătoare la postul de televiziune RAI. Mai exact, el susține că ”virusul nu mai există clinic în Italia.

”În urmă cu o lună în urmă, auzeam epidemiologii spunând că se tem că la sfârşitul lunii, începutul lui iunie, se va vedea un al doilea val şi cine ştie câte locuri la Terapie Intensivă vor fi. În realitate, din punct de vedere clinic, virusul nu mai există. Spune asta Universitatea Vita e Saluta San Raffaele, o spune un studiu făcut de directorul de virologie, profesorul Clementi, spune asta şi profesorul Silvestri de la Universitatea Emory din Atlanta. Testele efectuate acum, în ultimele zece zile, au o încărcătură virală din punct de vedere cantitativ absolut infimă în comparație cu cele efectuate pe pacienți în urma cu o lună sau două. Spun asta, pe deplin conştient de drama pe care au trăit-o cei care nu au reuşit să învingă virusul. Virusul din punct de vedere clinic nu mai există.”, a declarat acesta, iar șirul declarațiilor nu s-a oprit aici.

Medicul lui Berlusconi, declarație controversată: ”Coronavirusul nu mai există din punct de vedere clinic! Să încetăm teroarea!”

Chinezii au recunoscut, în sfârșit! COVID-19 n-a avut nicio legătură cu piața din Wuhan: „Este cel mai eficient bio-terorist”

Mai exact, el susține că oamenii n-ar trebui să-și mai facă griji.

”Prelevările efectuate în cursul ultimelor zece zile au arătat o încărcătură virală absolut infinitezimală în termeni cantitativi, în comparaţie cu cele efectuate în urmă cu o lună sau două. A venit timpul să încetăm să terorizăm această ţară”, a spus medicul.

Terasele, luate cu asalt de români și de polițiști, de la miezul nopții! Ce reguli trebuie să respectăm, de astăzi, când ieșim la restaurant

Câte cazuri de coronavirus s-au înregistrat în Italia

Numărul de noi îmbolnăviri variază în Italia, între 300 și 500 de cazuri, în ultimele zile. De asemenea, autoritățile au făcut un plan pentru ieșirea din izolare progresivă de la începutul lunii mai, iar pe 3 iunie urmează să fie deschise frontierele.

Fostul ofițer MAI, cel care a infectat un spital întreg, se apără! Argumentele, halucinante: Există dovezi!

În Italia, bilanțul infecțiilor cu noul coronavirus a depășit 230.000, în timp ce numărul deceselor se ridică la 33.415 de la începutul pandemiei. De asemenea, în același timp, 157,507 persoane s-au vindecat.

Grecia dă liber la turism fără testare obligatorie și carantină! De când și în ce condiții pot merge românii în vacanță... Coronavirus în Spania - Niciun deces înregistrat în ultimele 24 de ore. O nouă scădere a contaminărilor...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x