Live acumMireasa
Prime Time 20:00Te cunosc de undeva!

Otrava ascunsă în mâncare. Experții, semnal de alarmă pentru români: ”Acest ingredient există aproape în orice aliment. E foarte periculos!”

Un ingredient regăsit în alimentele pe care le consumă zi de zi este extrem de nociv pentru sănătate. Este vorba de zahăr, potrivit experților în nutriție. 

Dacă în urmă cu ani de zile specialiștii atrăgeau atenția asupra consumului de grăsimi ori de sare, acum, aceștia au lansat un semnal de alarmă pentru zahăr, care este extrem de periculos, potrivit Antena 3.

Nepoata Babei Vanga a dezvăluit un secret incredibil! Ce predicție cutremurătoare a făcut despre coronavirus. „Vedea totul ca un film”

Conform acestora, se pare că o parte din creier reacționează atunci când consumăm mâncăruri ori băuturi dulci. Din păcate, însă, zahărul este una din marile plăceri ale vieții și consumăm peste un milion de tone pe an, adică 15 lingurițe de persoană, în fiecare zi.

S-a agățat de viață cu toate puterile și i-a uimit pe medici! Un bebeluș născut la 22 de săptămâni, care era mic cât o pungă de zahăr, a supraviețuit: ”E un miracol!”

Șase linguri pe zi este nivelul considerat a fi potrivit de Organizația Mondială a Sănătății.

Află mai multe detalii despre pericolul din spatele zahărului, în clipul de mai sus!

Recomandari