Căutare Live

S-a agățat de viață cu toate puterile și i-a uimit pe medici! Un bebeluș născut la 22 de săptămâni, care era mic cât o pungă de zahăr, a supraviețuit: ”E un miracol!”

Un bebeluș care a devenit pe lume cu patru luni înainte de termen și care cântărea cât o pungă cu zahăr a reușit să-i uimească pe medici. Deși le-au spus părinților să se pregătească de ce e mai rău, micuțul a reușit să supraviețuiească. 

Cazul care a uimit medicii. Un bebeluș născut la 22 de săptămâni, care era mic cât o pungă de zahăr, a supraviețuit: ”E un miracol!”

Bebelușul a venit pe lume cu patru luni mai devreme, iar luni de zile a trecut prin momente dificile, luptându-se cu diferite infecții și chiar sângerări ale creierului. S-a agățat, însă, cu toate puterile de viață, iar acum medicii l-au externat.

Părinții fetei, Tayla Menear, în vârstă de 26 de ani și Shane Rumbles, în vârstă de 29 de ani, nu au avut voie să o țină în brațe în prima lună de viață.

De asemenea, supraviețuirea lui Lilly a stârnit noi dezbateri în ceea ce privește data limită de avorturi de 24 de săptămâni.

Victorie medicală în România: Un bebeluș, cel mai tânăr pacient, având puțin de peste o lună, este vindecat de coronavirus și externat din spital

”Vreau ca toată lumea să știe că persoanele care intră în travaliu la 22 de săptămâni nu sunt lipsite de speranță. Există mereu o șansă de supraviețuire.”, a spus tânăra mămică.

Femeia, în vârstă de 26 de ani, a ajuns la spital atunci când era însărcinată în 21 de săptămâni. Din cauza unei infecții, ea a născut o săptămână mai târziu. Evident, medicii au supravegheat îndeaproape fetița, care a fost nevoită să stea în incubator șapte săptămâni.

Evident, drama lor a continuat, întrucât în timpul spitalizării, copilul a dezvoltat trei infecții ce au fost tratate cu antibiotice, dar și sângerări ale creierului și alte probleme de sănătate ce au necesitat chiar și o intervenție chirurgicală.

Din fericire, copilul a fost puternic și a depășit aceste momente critice, iar acum a fost externat, spre bucuria părinților care au început o nouă viață.

El este cel mai mic om din lume care a învins COVID-19! A bătut coronavirusul la doar 16 zile de viață! „Mi-au spus să fac asta, dacă vreau să trăiască” - FOTO

Potrivit studiilor de specialitate, copiii născuți înainte de 22 de săptămâni au șanse mici de supraviețuire, întrucât plămânii, inima și creierul nu sunt bine dezvoltatee. Cel mai tânăr supraviețuitor este din Canada, James Elgin Gill, născut în 1987, la 21 de săptămâni și cinci zile.

MESAJE DE PAŞTE: Cele mai frumoase gânduri pentru urări și felicitări la prieteni, familie şi colegi, de Învierea Domnul... Exercițiul care a înnebunit internetul! Ultima ecuație este pentru genii! Jocul este pierdut în proporție de 90%...
Parteneri
Cadouri pentru Secret Santa la job. Ce să le iei colegilor pe care nu îi cunoști prea bine
Dacă există o perioadă incomodă în timpul sezonului de Crăciun, atunci cu siguranță este momentul când trebuie să cauți cadouri pentru Secret Santa. E de obicei o activitate festivă care se desfășoară la locul de muncă. Acest detaliu face misiunea cadoului și mai greoaie pentru că sunt șanse mari să fie nevoie să-i oferi cadoul unui coleg pe care nu-l cunoști foarte bine.
Catine.ro
Ultimele știri