Antena Căutare

S-a agățat de viață cu toate puterile și i-a uimit pe medici! Un bebeluș născut la 22 de săptămâni, care era mic cât o pungă de zahăr, a supraviețuit: ”E un miracol!”

Un bebeluș care a devenit pe lume cu patru luni înainte de termen și care cântărea cât o pungă cu zahăr a reușit să-i uimească pe medici. Deși le-au spus părinților să se pregătească de ce e mai rău, micuțul a reușit să supraviețuiească. 

Cazul care a uimit medicii. Un bebeluș născut la 22 de săptămâni, care era mic cât o pungă de zahăr, a supraviețuit: ”E un miracol!”

Bebelușul a venit pe lume cu patru luni mai devreme, iar luni de zile a trecut prin momente dificile, luptându-se cu diferite infecții și chiar sângerări ale creierului. S-a agățat, însă, cu toate puterile de viață, iar acum medicii l-au externat.

Părinții fetei, Tayla Menear, în vârstă de 26 de ani și Shane Rumbles, în vârstă de 29 de ani, nu au avut voie să o țină în brațe în prima lună de viață.

De asemenea, supraviețuirea lui Lilly a stârnit noi dezbateri în ceea ce privește data limită de avorturi de 24 de săptămâni.

Victorie medicală în România: Un bebeluș, cel mai tânăr pacient, având puțin de peste o lună, este vindecat de coronavirus și externat din spital

”Vreau ca toată lumea să știe că persoanele care intră în travaliu la 22 de săptămâni nu sunt lipsite de speranță. Există mereu o șansă de supraviețuire.”, a spus tânăra mămică.

Femeia, în vârstă de 26 de ani, a ajuns la spital atunci când era însărcinată în 21 de săptămâni. Din cauza unei infecții, ea a născut o săptămână mai târziu. Evident, medicii au supravegheat îndeaproape fetița, care a fost nevoită să stea în incubator șapte săptămâni.

Evident, drama lor a continuat, întrucât în timpul spitalizării, copilul a dezvoltat trei infecții ce au fost tratate cu antibiotice, dar și sângerări ale creierului și alte probleme de sănătate ce au necesitat chiar și o intervenție chirurgicală.

Din fericire, copilul a fost puternic și a depășit aceste momente critice, iar acum a fost externat, spre bucuria părinților care au început o nouă viață.

El este cel mai mic om din lume care a învins COVID-19! A bătut coronavirusul la doar 16 zile de viață! „Mi-au spus să fac asta, dacă vreau să trăiască” - FOTO

Potrivit studiilor de specialitate, copiii născuți înainte de 22 de săptămâni au șanse mici de supraviețuire, întrucât plămânii, inima și creierul nu sunt bine dezvoltatee. Cel mai tânăr supraviețuitor este din Canada, James Elgin Gill, născut în 1987, la 21 de săptămâni și cinci zile.

Nu este TRUCAJ! Filmare inedită cu șarpele cu două capete! Unii oameni cred că prevestește ceva rău | VIDEO... Mai avem curajul să ne plângem? Fetița asta își face temele sub taraba la care mama ei vinde pește: „I-am încropit un bi...
Zodii ghinioniste în ziua de 4 iunie 2023. Trei nativi care se vor confrunta cu probleme
Astrele vorbesc despre trei zodii ghinioniste în ziua de 4 iunie 2023. Acești trei nativi se...
Horoscopul zilei de 4 iunie 2023. Berbecii trebuie să fie atenți la bani. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 4 iunie 2023 spune că Berbecii trebuie să fie atenți pe plan financiar...
Parteneri
Cel mai bun smoothie antiinflamator. Nutriționiștii îl recomandă pentru micul dejun
Catine.ro
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


Ultimele știri
x