1. Site-urile de socializare
Site-urile de socializare ca Facebook sau Twitter iti pot oferii informatii legate de programe de fitness. Poti chiar interactiona cu cei ce se afla in situatia ta si schimba opinii in acest sens. Dezavantajul este ca acestea nu sunt verificate de catre un specialist. Practic, oricine poate sa propuna orice.
2. Blogurile si forumurile
Acestea sunt o alta sursa de informatii despre programele de fitness. Exista si posibilitatea de interactiune cu cei ce posteaza sfaturi, insa exista acelasi dezavantaj ca al site-urile de socializare. Nu se poate verifica expertiza celui ce isi ofera serviciile.
3. Youtube
Daca nu stii cum se face corect un exercitiu, o cautare pe youtube ofera foarte multe videoclipuri pe subiectul care te intereseaza (in acest caz exercitiul pe care nu stii sa-l efectuezi corect). De asemenea, nume relativ cunoscute in domeniu au postat pe respectivul site inregistrarile unor sedinte efectuate, asa cum este instructorul de yoga tara Styles, care a uploadat nu mai putin de 190 de materiale video. Dezavantajul major este ca oricine poate posta o filmare a unei sedinte de fitness, iar unele din acestea sunt si incomplete.
4. Cartile de pe e-book
Majoritatea expertilor in fitness au postat de acest site cartile sau studiile pe care le-a scris, pentru a fi disponibile tuturor celor interesati. Editia online este mai ieftina decat cea tiparita si poate fi downloadata instantaneu. Multe din aceste materiale acopera arii importante, de la cum sa respiri in timpul exercitiilor si pana la programe specializate pe o anumita problema, asa cum ar fi scaderea rapida in greutate. Dezavantajul este reprezentat de faptul ca majoritatea cartilor nu au poze care sa explice modul in care se efectueaza exercitiile si sunt in limba engleza.
foto: gamestrailer.info
VIDEO! Ozonul, o veritabila sursa de sanatate... Cinci motive pentru care ar trebui sa iti cauti un alt medic de familie...