Căutare Live

Astrologul Cristina Demetrescu, previziuni despre luna februarie. Ce surprize rezervă luna iubirii pentru zodii

Luna februarie vine cu o mulțime de surprize pentru zodii. Astrologul Cristina Demetrescu explică că luna iubirii este una plină de evenimente importante și situații neașteptate, care vor marca viața tuturor. Iată ce ne rezervă luna februarie.

Luna februarie vine cu o mulțime de surprize pentru zodii.

Shutterstock

Zodiile vor avea parte de mai multe surpriză în luna iubirii. Începând cu 4 februarie, la o zi de când Mercur iese din retrogradare, putem să facem schimbări majore în ceea ce privește viața personală sau profesională. Este o perioadă benefică pentru semnarea contractelor sau pentru a lua decizii importante.

Citește și: Astrologii prezic cea mai frumoasă lună din an pentru trei zodii. Au lipici la bani și noroc cu carul. Ce le arată horoscopul

Sfântul Valentin aduce și o lună plină, care va avea un impact asuprea stării de spirit a fiecăruia dintre noi. Totodată, vestea bună este că pe o perioadă de trei luni nu vor mai exista plante retrograde, lucru care aduce evenimente majore în viețile tuturor.

Ce ne rezervă luna februarie

Iată ce previziuni a făcut astrologul Cristina Demetrescu pentru luna februarie.

3 februarie este o zi în care Mercur îşi încheie prima mişcare retrogradă. Este o perioadă în care nu este benefic să se facă schimbări importante în viața noastră. De asemenea, astroloul Cristina Demetrescu recomandă să mai așteptăm până după data de 3 februarie pentru a schimba ceva pe plan personal, profesional sau amoros.

Citește și: Ce zodii se vor îmbogăți financiar în 2022. Previziunile experților despre carieră și bani

5 februarie este o zi care pune accent pe o Conjuncție puternică Soare - Saturn. În această perioadă trebuie să fim mai responsabili, să ne asumăm faptele și să învățăm din lecțiile pe care le-am primit de la viață până acum.

Vezi mai multe detalii despre ce ne rezervă luna februarie AICI pe observatornews.ro.

Astrologii prezic cea mai frumoasă lună din an pentru trei zodii. Au lipici la bani și noroc cu carul. Ce le arată horos... Horoscop zilnic 3 februarie 2022. Horoscopul zilei pentru toate zodiile. Previziuni astrologice despre dragoste, bani și...
Parteneri
Horoscopul săptămânii 4 iulie – 10 iulie 2022. Descoperă ce îți rezervă astrele, în funcție de zodie
Catine.ro
Ultimele știri
x