Live acumAcces Direct
Prime Time 20:30Chefi la cutite Sezonul 9

Mercur iese din retrograd. Cum afectează acest fenomen fiecare zodie în parte

Mercur, care a fost retrograd de la 30 ianuarie, devine direct în perioada 20-21 februarie în zodia Vărsător. Umbra post-retrogradă va avea loc până pe 13 martie.

Mercur iese din retrograd

Shutterstock.com

Așadar, Mercur oferă o ultimă oportunitate de a vedea dacă te îndrepți în direcția corectă. Iată cum va afecta acest fenomen fiecare zodie în parte.

Cum afectează fenomenul fiecare zodie în parte

Berbec

Dorința ta de intimitate va fi îndeplinită. Cu toate acestea, există posibilitatea de a fi tratat cu răceală și indiferență din partea prietenilor apropiați. Echipează-te cu răbdare și oferă-le spațiul de care au nevoie, fără a uita să le amintești că ești o persoană caldă, dispusă să ofere ajutor.

Taur

Tensiunile din ultimele săptămâni s-au redus, lăsând în urmă un sentiment de eliberare. Vei simți nevoia unei schimbări bruște a direcției, deoarece nu te mai simți confortabil în locul în care te afli în prezent. Simți că ai libertate deplină să faci ce îți spune inima, așa că nu este exclus să îți dai demisia de la locul de muncă și să îți urmezi visul.

Gemeni

Este timpul să fii sincer cu tine și să vezi care sunt prioritățile tale în acest moment pentru a evita orice dramă. Lasă-i pe ceilalți să își exprime ideile și nu intra în conflicte, chiar dacă părerile tale sunt total diferite de ale lor.

Rac

Te-ai străduit să nu cheltui prea mult și să eviți datoriile, totuși este un moment ideal să îți verifici facturile. S-ar putea să ai câteva surprize neplăcute, așa că scapă de plățile rămase și fii mai chibzuit când vine vorba de bani.

Leu

Realizezi că o fostă iubire din trecut nu este decât o amăgire, conform hellogiggles.com. Îți dorești să pui capăt acestui flirt, care nu face decât să te țină în loc.

Fecioară

Simți nevoia de o schimbare majoră în viața ta și vrei să alungi rutina care te-a acaparat în ultimul timp. Totuși, încearcă să accepți faptul că acest proces major de schimbare a stilului de viață va dura o vreme.

Balanță

Relații cu cei din jur sunt cea mai mare provocare pentru tine, mai ales că tinzi să nu ții cont de nicio regulă. Pentru a avea armonie și pace, este indicat să setezi niște limite împreună cu cei dragi ca nimeni să nu aibă de suferit.

Scorpion

Schimbările din viața ta te iau pe nepregătite. Faptul că nu ai fost prea activ în ultimul timp te face să realizezi că ai ajuns într-un punct culminant în care este necesar să intri în acțiune. Un moment de liniște în mijlocul naturii te poate ajuta să reflecți asupra situației tale și să iei în cele din urmă o decizie cu privire la viitorul tău.

Săgetător

Au existat o mulțime de discuții și zvonuri în cercul tău social pe care chiar tu le-ai provocat. Este timpul să liniștești apele și să oprești bârfele care te fac să te simți atât de bine.

Capricorn

Problemele financiare îți dau mari bătăi de cap, de aceea este nevoie să faci o analiză a investițiilor recente. Vei putea să recuperezi pierderile din ultimele săptămâni dacă soliciți sfatul unui consilier financiar profesionist sau al unui prieten de încredere care lucrează în această industrie.

Vărsător

Îți doreai de mult o schimbare de look, însă se pare că nu te mai recunoști și nu te simți bine în pielea ta. Revino la culoarea ta naturală de păr. Revenirea la elementele de bază te va ajuta să îți recapeți identitatea și mulțumirea de sine.

Pești

Ți-ai evaluat credințele și principiile în ultimele săptămâni. A sosit timpul să dai startul proiectelor pe care le ai în minte, misiune care nu este tocmai ușoară. Însă asul tău din mânecă este faptul că îți poți face propriile reguli.

Citește și: Ce nu iubesc bărbaţii la femei, cu Mihai Voropchievici: "Suspiciunile pot distruge o relaţie"

Recomandari