Antena Căutare

Ce fel de fostă iubită ești, în funcție de zodie. Nimeni nu și-ar dori ca fosta iubită să fie Scorpion. Iată de ce

Zodia ta poate spune multe despre felul tău de a fi și de a te purta într-o relație de cuplu, încă de la prima întâlnire până la cum reacționezi într-o relație toxică.

fosta iubita
Zodia ta poate spune multe despre felul tău de a fi și de a te purta într-o relație de cuplu, încă de la prima întâlnire până la cum reacționezi într-o relație toxică. | Shutterstock

Se pare că astrele pot indica mai multe lucruri despre o relație amoroasă chiar și atunci când aceasta s-a terminat. De exemplu, nativii din zodia Vărsător nu se vor uita niciodată înapoi, pe când cei din zodia Pești vor dori să rămână prieteni cu foștii iubiți, potrivit Cosmopolitan.

Ce fel de fostă iubită ești în funcție de zodie

Berbec

Toți cei care au fost într-o relație cu tine îți duc dorul atunci când povestea de dragoste se termină. Odată ce nu mai sunteți împreună, foștii tăi realizează ce au pierdut. Ai atitudine de lider și asta se va reflecta și în comportamentul tău într-o relație. Reușești să treci destul de repede peste o despărțire, încercând să pari genul de persoană foarte dură, dar sunt în continuare lucruri care îți amintesc de fostele relații.

Taur

Calculezi fiecare mișcare cu calm și extrem de rațional după o desparțire. Imediat ce realizezi că nu îți vei petrece restul vieții alături de cel cu care ai fost într-o relație, deja nu îți mai pasă. Dacă s-a terminat, tu înveți imediat să mergi mai departe. În toate relațiile tale de cuplu ești extrem de loial și de cele mai multe ori tu și persoana cu care ai fost într-o relație reușiți să rămâneți amici.

Gemeni

Ești o fire aventuroasă și neînfricată și nu ești deloc genul care suferă după o despărțire. Din păcate ai mereu tendința să te tot întorci în foste relații. Prin urmare, ar fi cazul să te hotărăști asupra sentimentelor tale și nu încerca să mai reînnozi relații care nu au funcționat. Este mult mai bine să fi relaxat atunci când vine vorba de despărțiri, în special pentru că orice experiență e o lecție.

Rac

Pe nativii din zodia Rac orice despărțire îi afectează destul de tare de vreme ce ești o persoană foarte sensibilă. Ești loial și mereu oferi tot sprijinul tău persoanei iubite. De asemenea, atunci când iubești, ești o persoană foarte grijulie. Nu ești deloc genul de fostă iubită care poate spune că nu îi pasă despre o relație din trecut.

Citește și: Ce să nu spui niciodată partenerului, în funcție de ziua de naștere. Numerologul Corina Stratulat ne împărtășește detaliile

Leu

Nativii din zodia Leu sunt destul de deranjați de consecințe după ce ajunge să rupă relația cu persoana iubită. Deși încearcă să își păstreze calmul, se pare că nu reușesc întotdeauna și se simt insultați de fostul iubit. Leii sunt mânioși atunci când văd că și-au pierdut timpul cu persoana nepotrivită și mai ales când realizează că acea persoană nu i-a apreciat la adevărata lor valoare.

Fecioară

De regulă încerci să găsești o explicație pentru tot și pentru toate, în special când vine vorba despre relația care tocmai s-a terminat. Deși suferi atunci când pierzi pe cineva drag, reușești să te redresezi destul de repede și înveți din această experiență neplăcută. Realizezi că îți e mai bine fără el, dar ai momente când te mai uiți peste poze vechi cu fostul iubit sau mesaje pe care vi le trimiteați. Nu lăsa să te copleșească momentele de slăbiciune.

Balanță

După ce ați decis să vă despărțiți, de regulă nu vrei să îl mai confrunți și lași multe lucruri nespuse. Atunci când ești într-o relație funcționezi mult mai bine și partenerul tău se poate declara cel mai norocos. Cu toate acestea, după despărțire uiți să mai fi diplomat și povestești tuturor prietenilor voștri cine a avut cea mai mare parte din vină.

Scorpion

Toți foștii tăi prieteni se tem de tine, în special pentru că ai tendința să le amintești toate lucrurile neplăcute prin care ați trecut împreună. Nimeni nu va scăpa nepedepsit, în special pentru că vei avea mereu grijă să te răzbuni. Chair dacă vrei să pari dură, suferi foarte mult după o despărțire, dar îți ascunzi mereu lacrimile.

Săgetător

Nativul Săgetător este amuzant și înțelept și își va dori mereu să rămână în relații de prietenie cu foștii iubiți. Chiar dacă e posibil să spui tuturor că sunteți doar prieteni, s-ar putea ca sentimentele pe care le nutrești tu să fie mai puternice. Cu toate acestea, ești prea încăpățânat să recunoști ce simți de fapt, după o despărțire.

Citește și: Cum ne dezvoltăm feminitatea, în funcție de vibrația interioară. Numerologul Corina Stratulat ne dezvăluie totul

Capricorn

Atunci când rămâi singur, te bucuri nespus să poți cunoaște oameni noi și să te reîndrăgostești. Unii dintre prietenii tăi ar putea spune despre tine că te grăbești și că treci prea repede peste o despărțire. Având în vedere că fostul partener te-a dezamăgit, toți ce îți dorești este să nu te mai gândești la tot ce a mers prost și să profiți de noile oportunități care apar.

Vărsător

Nativii din zodia Vărsător se bucură atunci când o relație toxică s-a terminat pentru că ești genul de persoană independentă și trebuie să simți că ai suficient timp și spațiu pentru tine. Îți place când nu te caută nimeni câte 3 zile și că nu te sună cineva insistent. Cu toate acestea, atunci când întâlnești o persoană nouă, carisma ta îi face să se îndrăgostească subit de tine.

Pești

Muncești din greu atunci când ești într-o relație și îți pui încrederea în partener, dar, din păcate, nu primești același feedback. Prietenii tăi s-au săturat să suferi din cauza persoanei iubite pentru că văd că nu ești tratată așa cum ai merita. Ai mai multă grijă atunci când îți alegi partenerul. În ciuda tuturor acestor lucruri, mereu vrei să rămâi prietenă cu foștii tăi.

Horoscop 19 august 2021. Informațiile momentului pentru zodii... Horoscopul zilei 20 august 2021. Informațiile momentului pentru zodii...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 20 aprilie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul, dat de Alexandra Ungureanu
Hello Chef sezonul 7, 20 aprilie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul, dat de Alexandra Ungureanu Sambata, 20.04.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x