Cele mai DEZASTRUOASE cupluri din zodiac. Nativii care nu ar trebui niciodată să încerce să fie împreună. Între ei pot fi doar certuri și lacrimi

Compatibilitatea între zodii este importantă în formarea oricărei relații, deoarece, indiferent de cât de multă atracție li s-ar părea că există între ei, nativii acestora pot ajunge să trăiască experiențe extrem de neplăcute, având trăsături care nu se potrivesc.

Compatibilitatea între zodii este importantă în formarea oricărei relații, deoarece, indiferent de cât de multă atracție li s-ar părea că există între ei, nativii acestora pot ajunge să trăiască experiențe extrem de neplăcute, având trăsături care nu se potrivesc. Acestea sunt opt dintre cele mai dezastruoase cupluri din zodiac.

1. Berbec și Taur

Atât Berbecii, cât și Taurii sunt extrem de încăpățânați, astfel că niciunul nu va lăsa de la el. În plus, Taurii vor dori să știe întotdeauna cum stau lucrurile între ei și partenerii lor, ceea ce îi poate irita pe Berbeci. Atunci când hotărăsc să se despartă, Berbecii vor să treacă repede peste moment, în timp ce Taurii vor explicații peste explicații.

2. Taur și Săgetător

Săgetătorii vor întotdeauna să iasă și să facă ceva distractiv, în timp ce Taurii își doresc uneori să își petreacă timpul liber acasă, în liniște. În plus, Săgetătorilor le place să joace jocuri psihologice și nu obișnuiesc să ia lucrurile foarte în serios – ceea ce Taurii detestă.

3. Gemeni și Capricorn

Gemenii iubesc să se distreze, să fie spontani și să poarte conversații, în timp ce Capricornii obișnuiesc să lucreze din greu și să planifice totul până în cel mai mic detaliu. Astfel, într-o relație cu Gemenii, Capricornii devin foarte repede iritați.

4. Rac și Vărsător

Racilor le place să își petreacă mult timp acasă, iar Vărsătorii sunt spirite libere. Cele două zodii nu sunt compatibile nici din alte două motive – Vărsătorilor le place să își critice partenerii, iar Racii au nevoie să știe că partenerii lor îi iubesc necondiționat și le sunt complet devotați.

5. Leu și Scorpion

Citește și
Dana Roba, schimbată total de când a renunțat la luminile reflectoarelor. S-a căsătorit și are doi copii
Dana Roba, schimbată total după ce a devenit cunoscută pentru scandalurile de la tv. Cum mai arată acum și cu ce se ocupă
Dana Roba, schimbată total după ce a devenit cunoscută pentru scandalurile de la tv. Cum mai arată acum și cu ce se ocupă
Omar Arnaout și logodnica lui, imagine romantică. Miruna este o tânără foarte frumoasă
Omar Arnaout și logodnica lui, Miruna, imaginea emoționantă de pe rețelele de socializare. Cum au apărut cei doi
Omar Arnaout și logodnica lui, Miruna, imaginea emoționantă de pe rețelele de socializare. Cum au apărut cei doi
colaj de imagini cu ionut cercel si petrica cercel
Prima declarație a lui Ionuț Cercel după ce l-a pierdut pe tatăl său, Petrică Cercel. Ce mesaj a postat
Prima declarație a lui Ionuț Cercel după ce l-a pierdut pe tatăl său, Petrică Cercel. Ce mesaj a postat
Mai multe articole

Scorpionii nu sunt persoanele care să îi laude pe nativii în zodia Leu, așa cum așteaptă aceștia. În plus, Leilor le place să flirteze și să fie fermecători oriunde merg – ceea ce îi poate deranja pe Scorpioni, care tind să fie geloși.

6. Fecioară și Săgetător

Într-un cuplu Fecioară-Săgetător, niciunul nu vrea cu adevărat să se dedice relației. Săgetătorii pot fi puțin cam superficiali, în opinia Fecioarelor. Atunci când aceștia dispar pentru câteva zile sau când fac gesturi prin care nu demonstrează atenție pentru parteneri, nativii în zodia Fecioară se pregătesc să pună punct relației, fără discuții.

7. Balanță și Fecioară

Fecioarele tind să îi critice pe nativii în zodia Balanță, făcându-i nesiguri pe ei înșiși. Fecioarelor le place să aibp dreptate tot timpul și sunt persoane extrem de practice, ceea ce le poate enerva pe Balanțe.

8. Scorpion și Berbec

Atât Scorpionii, cât și Berbecii sunt încăpățânați și vor să dețină controlul, dar și să fie pe primul loc. Între nativii celor două zodii nu poate exista decât competiție și tensiune.

Regizorul serialului Squid Game a vorbit despre personajul principal. Cum a fost gândit parcursul jucătorului 456
Regizorul serialului Squid Game a vorbit despre personajul principal interpretat de actorul Lee...
Horoscopul zilei de 17 octombrie 2021. Taurii sunt nemulțumiți de relația actuală. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 17 octombrie 2021 spune că Taurii sunt nemulțumiți de ceva timp de...
Parteneri
Trecerea la ora de iarnă în octombrie 2021. Când se dă ceasul cu o oră înapoi
Ca în fiecare an până acum, românii sunt obișnuiți ca primăvara și toamna să facă schimbări în program. E vorba despre schimbarea orei. Acum, în octombrie 2021, în ultimul weekend din lună ceasul trebuie dat cu o oră înapoi. Când se face trecerea la ora de iarnă în octombrie 2021.
Catine.ro
Ultimele știri