Cele mai geloase zodii. Atenție mare la acești nativi! O pot lua razna în viața de cuplu

Patru dintre cele 12 zodii sunt cele mai predispuse la gelozie, două dintre acestea situându-se, la egalitate, pe locul al treilea în clasament.

Patru dintre cele 12 zodii sunt cele mai predispuse la gelozie, două dintre acestea situându-se, la egalitate, pe locul al treilea în clasament. Deși rațiunile din spatele acestei predispoziții sunt diferite pentru fiecare, persoanele născute în toate cele patru zodii pot face crize de gelozie memorabile.

1. Scorpion

Scorpionii sunt „campioni” la capitolul gelozie. Ei cred cu tărie în promisiunea iubirii „până la adânci bătrâneți”, chiar și înainte de a se căsători. Atunci când nativii acestei zodii se îndrăgostesc, aceștia se îndrăgostesc cu adevărat și văd lucrurile în alb și negru. Ei pot fi răniți până și de ideea că partenerii lor s-ar putea gândi la altcineva. Ei cer loialitate deplină, pentru că oferă același lucru.

2. Taur

În general, Taurii sunt persoane posesive și își pot privi și partenerii drept „posesii”. Acești nativi gândesc că partenerii lor le aparțin deoarece ei investesc timpul și eforturile în relație. Acești nativi pot avea crize de gelozie memorabile.

3. Berbec și Leu

Impulsivi din fire, Berbecii pot deveni extrem de geloși dacă au impresia că partenerii lor se distrează mai bine în absența lor, mai ales dacă acest lucru se întâmplă cu alte persoane. Nativii în zodia Berbec își doresc să fie întotdeauna pe primul loc, mai ales în ochii persoanei iubite. Astfel, dacă partenerii lor nu le acordă suficientă atenție, este posibil ca Berbecii să se piardă cu firea și să facă adevărate crize de gelozie.

În aceeași măsură sunt geloși și Leii, care sunt extrem de dramatici. Acești nativi obișnuiesc să se laude cu persoanele iubite și se așteaptă ca acestea să se laude cu ei, la rândul lor – în cercuri de prieteni, dar și pe rețelele de socializare. Nativii acestei zodii se pot înfuria din senin, dacă li se pare că partenerii lor îi neglijează ori le acordă prea multă atenție altor persoane.

Ultimele știri