Live acumObservator 06 Weekend
Prime Time 20:00Te cunosc de undeva!

Cele mai încăpățânate zodii ale astrologiei. Cu ei nu te poți pune niciodată

Horoscopul celor mai încăpățânate zodii ale astrologiei dezvăluie patru nativi cu care te poți înțelege greu dacă și-au pus ceva în cap.

Cele mai încăpățânate zodii ale astrologiei. Cu ei nu te poți pune niciodată

shutterstock

Încăpățânarea lor poate devni un motiv de ceartă, de cele mai multe ori. Dacă și-au propus ceva, nu le poți sta în cale și nici cel mai puternic argument nu îi poate potoli. Cu toate astea, au părțile lor sensibile, mai ales în amor, când partenerul știe cum să le stingă tensiunile.

Cele mai încăpățânate zodii ale astrologiei

Taur

Tauriise află pe primul loc în topul celor mai încăpățânate zodii, din simplul motiv că nimic nu întrece încăpăţânarea lor, este o trăsătură înnăscută și bine impregnată a personalităţii lor. Nu concep să treacă prin viaţă fără a se „impune” în acest mod.

Citește și: Horoscop. Nativii care au șanse să devină părinți în 2021. Ei sunt norocoșii care vor fi binecuvântați cu un copil

Fie că este vorba de cel mai nesemnificativ lucru, fie de cel mai important, trebuie să aibă întotdeauna dreptate şi să câştige, văzându-se uşor superiori peste ceilalţi, pentru a-şi hrăni orgoliul şi pentru a-şi demonstra că sunt cei mai buni. Taurul se mai poate domoli în dragoste, în momentul în care își întâlnește jumătatea, când aceasta îl va face să înțeleagă că lucrurile nu se vor desfășura normal dacă el nu va face câteva compromisuri și nu va lăsa de la el.

Capricorn

La Capricorni putem vorbi de o alternare a încăpăţânării, un echilibru – nici prea mult, nici prea puţin, dar atât cât este necesar pentru a duce toate planurile la bun sfârşit şi pentru a excela în ceea ce îşi propun. Nu dau în extrema dură, în care trebuie să se facă aşa cum au poruncit, dar nici nu se lasă pradă sorții, destinului, fără a avea vreo opinie în legatură cu ceea ce se întâmplă.

Peşti

Dacă aveţi în preajma în nativ al acestei zodii, sigur v-aţi lovit de încăpăţânarea lui fără margini. Pentru el nu există gri, ci doar negru sau alb. Nu există ca părerea prietenilor, familiei să fie mai bună decât ceea la care s-a gândit el în ultima secundă. Va face exact cum îl taie capul şi nu va lua în considerare nici un fel de atenţionare chiar dacă este mai mult ca sigur că drumul lui nu este cel bun. La Peşti, încăpăţânarea vine mâna-n mâna cu orgoliul.

Citește și: Horoscop luna februarie 2021, cu Mihai Voropchievici. Cele 5 zodii ale căror destin se va schimba radical

Berbecii

Din momentul în care această trăsătură este pornită, nu mai există cale de întoarcere. De cele mai multe ori, nici ei nu sunt conştienţi de cât de încăpăţânaţi sunt şi au tendinţa să trăiască în negare. Singura mare problema apare în momentul în care sunt puşi în faţa unui real compromis, iar din „nu” nu-i mai puteţi scoate. Când vine vorba de rezolvarea unei probleme, căile de mijloc nu există! De obicei ei sunt persoane foarte vesele și te simți bine în preajma lor, dar până la un punct. Când încăpățânarea lor intră în ecuație, pur și simplu îți vine să fugi mâncând pământul.

Recomandari