Live acumNeatza cu Razvan si Dani
Prime Time 20:30Chefi la cutite Sezonul 9

Horoscop luna februarie 2021, cu Mihai Voropchievici. Cele 5 zodii ale căror destin se va schimba radical

În emisiunea Adevăruri ascunse de la Antena 3, Mihai Voropchievici a vorbit despre cum se va schimba destinul a 5 zodii în luna februarie 2021.

Ce previziuni are Mihai Voropchievici pentru luna februarie 2021

Mihai Voropchievici a vorbit despre cele 5 zodii care vor avea parte de schimbări majore în viață în luna februarie 2021.

În timp ce unii nativi trebuie să fie atenți la sfaturile prietenilor, alții trebuie să fie puțin mai atenți la ce detalii oferă, chiar și celor mai apropiați din viața lor.

5 zodii ale căror destin se va schimba radical în luna februarie 2021

Potrivit lui Voropchievici, lucrurile vor fi ”destul de dure” în luna februarie, dar astrele pot aduce oportunități de care trebuie să profităm.

El sfătuiește ca zodiile să fie atente la detalii și să caute sfaturile apropiaților, mai ales cei în vârstă, care îi pot ghida să ia niște decizii importante în viață.

Cum se schimbă destinul Berbecilor în luna februarie 2021

”Prima zodie din zodiac e Berbecul, deschizătorul de drumuri,” a început Voropchievici. ”În luna februarie va trebui să ia o decizie foarte importantă. De fapt, primește niște influxuri din univers, și e pus în fața unei decizii foarte importante.”

Citește și: Ghidul complet al zodiilor. Ce calități și defecte are fiecare semn în parte

Voropchievici sfătuiește Berbecii să se consulte și cu ceilalți din jur înainte de a lua orice decizie radicală: ”E mai bine când ai mai multe păreri.”

Mai mult, nativii acestei zodii își pot redescoperi identitatea în luna februarie 2021, când își pot pune talentele în valoare și trebuie să fie foarte atenți la sănătatea lor, mai ales când vine vorba de cât de mult trebuie să muncească la un posibil nou loc de muncă. Berbecii trebuie să fie atenți și la stres, mai ales că le afectează stomacul și să iasă în natură.

Cum se schimbă destinul Gemenilor în luna februarie 2021

”Schimbările astea vor face din ei niște oameni total diferiți pentru că vor fi forțați să lase în spate toate obiceiurile nocive, toate lucrurile neplăcute pe care le făceau ei de obicei,” a declarat Mihai Voropchievici. ”Încercați să vă puneți în aplicare sau să câștigați experiență privind în jurul vostru.”

Nativii acestei zodii vor avea de-a face și cu noi prieteni, ce aduc informații noi și care îi pot ajuta să își dezvolte abilitățile native, mai ales creativitatea. Atenție, însă, ca cele mai bune idei să fie ținute secrete, ca să nu fie furate.

Gemenii vor alerga și după bani în luna februarie, așa că trebuie să fie atenți să se mulțumească și cu ce au și să nu fie lacomi.

Cum se schimbă destinul Fecioarelor în luna februarie 2021

”Zodia Fecioarei patronează sănătatea și ce trebuie să facă? Să iasă mai mult afară,” sfătuiește Voropchievici, ce recomandă plimbări zilnice în natură.

Nativii acestei zodii trebuie să fie atenți și la căile respiratorii în această lună și să prevină orice boală posibilă pe această latură.

Fecioarele trebuie să aibă grijă de sănătate și să adopte un stil de viață sănătos, dacă văd că au probleme.

Mai mult, vor avea nevoie de niște răspunsuri la întrebări pe care le-au avut mai mult timp. Indicat e să asculte de apropiați și, mai ales, să pună în practică sfaturile pe care le primesc, nu doar să le asculte. Fecioarele trebuie să rupă orice legătură nocivă cu cei care au trăit în jurul lor ”ca niște paraziți”.

Citește și: Horoscop pentru săptămâna 25 - 31 ianuarie 2021

Cum se schimbă destinul Vărsătorilor în luna februarie 2021

”Trebuie să evite toate persoanele negative la locul de muncă. Ei să pornească să facă curățenie și să se debaraseze de persoanele care le toacă mintea cu nimicuri,” a continuat Voropchievici.

”Ordonați-vă proiectele pe care trebuie să le realizați,” a continuat el. ”E obligatoriu. Ordonați-vă tot ce aveți de făcut, pentru că altfel veți cădea la sfârșitul lunii extenuați.”

Nativii acestei zodii au șansa de a-și dubla averea, dar trebuie să fie atenți și la ce fel de persoane lasă să se apropie de ei. Trebuie să învețe și să economisească și să călătorească, ce poate aduce o oportunitate nouă.

Cum se schimbă destinul Peștilor în luna februarie 2021

Peștii au o multitudine de idei în luna februarie și vor fi mai receptivi decât alte zodii la primirea unor mesaje de premoniție, care nu au fost gândite de ei. E o perioadă foarte bună pentru îmbogățirea culturală și pot descifra taina astrologiei.

Citește și: Luna plină în ianuarie 2021. Aceste 4 zodii vor fi cele mai afectate de fenomenul astrologic

Nativii acestei zodii vor avea și sansa să călătorească, mai ales în jurul zilei lor de naștere. Trebuie să își țină mintea deschisă și să folosească toate oportunitățile care apar, susține Voropchievici. Nativii acestei zodii trebuie să fie atenți la investiții, dar și la prieteni.

Recomandari