Antena Căutare

Horoscop 12 octombrie. Zi favorabilă pentru proiecte profesionale

Horoscop 12 octombrie 2018. Afla ce ne prezic astrele pentru ziua de maine, 12 octombrie. Astrologii ne anunta ca este o zi favorabila pentru inceperea unor proiecte profesionale noi, dar si pentru dezvoltarea celor vechi. Horoscop zilnic pentru fiecare zodie.

Horoscop 12 octombrie 2018. Află ce ne prezic astrele pentru ziua de mâine, 12 octombrie. Astrologii ne anunță că este o zi favorabilă pentru începerea unor proiecte profesionale noi, dar și pentru dezvoltarea celor vechi. Horoscop zilnic pentru fiecare zodie.

Horoscop 12 octombrie 2018 - Berbec

Nu prea ești ajutat de Univers pentru a rezolva o problemă ce ține de acte, documente oficiale. În plus, cineva din anturaj este posibil să te caute cu scopul de a-i oferi cu împrumut o sumă de bani și ar fi bine să o refuzi, deoarece s-ar putea că nu vei mai vedea banii înapoi.

Horoscop 12 octombrie 2018 - Taur

Articolul continuă după reclamă

Taurii se decid să lase motoarele la relanti, pentru că au de răspuns la o întrebare foarte importantă. Ceva pare că lipsește din viața acestor nativi, iar găsirea unui răspuns va necesita un uriaș consum emoțional. Partea cea mai bună este că timpul le va rezolva pe toate. Unele lucruri pur și simplu nu pot fi soluționate exact în momentul în care vrei noi - fie din lipsa unei înțelegeri profunde, fie pentru că avem alte griji ce ne acaparează. Răbdare.

Horoscop 12 octombrie 2018 - Gemeni

Gemenii vor trebui să reziste tentației de a-și ignora responsabilitățile și de a sta degeaba toată ziua. Cheful de muncă nu va veni din meditații de ordin filozofic - o scuză pentru a nu face nimic - ci de la un prim pas în afara canapelei. Poate fi greu la început, însă, spre sfârșitul zilei, ordinea din casă le va aduce gemenilor un sentiment de mulțumire. Abia atunci e momentul pentru relaxare.

Horoscop 12 octombrie 2018 - Rac

Rugăciunea și meditația sunt arme bune pentru procesul de autocunoaștere pe care îl poți iniția astăzi. Nu ar trebui să-ți faci griji, până la urmă banii vor veni. În acest demers probabil că vei fi sprijinit și de rude din punct de vedere al unei investiții pe termen lung.

Horoscop 12 octombrie 2018 - Leu

Capacitatea ta de înțelegere a informației se pare că este la cote maxime. Acum ai putea începe să faci ordine în documentele profesionale, dar și în idei, planuri de viitor. Astfel vei vedea care sunt domeniile în care ar trebui să investești într-un nou curs de calificare, pentru a le perfecționa.

Horoscop 12 octombrie 2018 - Fecioară

Fecioarele sunt sfătuite să nu facă schimbări majore azi. Lăsați lucrurile să decurgă de la sine și nu intrați în panică. Aveți răbdare și faceți lucruri care vă calmează. Jucați-vă cu copiii, cu animalele de companie sau vorbiți cu cineva pe net.

Horoscop 12 octombrie 2018 - Balanță

Începi o acțiune, antrenând după tine și pe ceilalți, dar cineva se opune planurilor tale. Se amplifică starea de stres care poate aduce un dezechilibru în relația intimă. Din fericire, această situație este temporară. Este o zi potrivită în care să-ți impresionezi partenerul cu o cină romantică.

Horoscop 12 octombrie 2018 - Scorpion

Scorpionii se vor trezi de dimineaţă cu o energie de invidiat. Veţi fi foarte joviali şi veţi avea o poftă uriaşă de glume. Atât timp cât vă veţi aminti să nu faceţi glume despre persoanele din jur, totul va fi în regulă. Încercaţi să nu glumiţi excesiv la locul de muncă sau acasă, astfel că nu veţi fi nevoiţi să daţi explicaţii într-o şedinţă de HR sau în faţa persoanei iubite. Tot astăzi, veţi fi nevoiţi să cumpăraţi anumite produse de care aveţi foarte mare nevoie. Încercaţi să găsiţi o soluţie economică, altfel riscaţi să creaţi o gaură uriaşă în buget.

Horoscop 12 octombrie 2018 - Săgetător

Un lucru pe care îl doreai de ceva timp este posibil să se materializeze într-un mod uimitor, ceea ce poate atrage invidii și vorbe pe la spate de la ceilalți. Admirația și iubirea primită de la partenerul drag este dovada clară că acesta are intenții serioase de viitor. Pe de altă parte, frica de necunoscut și programul încărcat pot să producă probleme de sănătate ale gambelor, ale coloanei vertebrale.

Horoscop 12 octombrie 2018 - Capricorn

Capricornii resimt o schimbare majoră în relația romantică. Dacă au un partener de mulţi ani, vor observa că nu mai sunt singurii factori de decizie, iar statutul de "cap de familie" este întors cu susul în jos. Capricornii, care, de obicei, ignoră sentimentele partenerului şi fac numai ce vor, sunt surprinși să vadă cum lumea lor este dată complet peste cap.

Horoscop 12 octombrie 2018 - Vărsător

Vărsătorii vor fi acaparaţi în drama altcuiva. Persoana cu probleme va depinde foarte mult de aceşti nativi şi va veni înpre ei pentru a primi ajutor. Din nefericire, totul se poate termina foarte rău pentru Vărsători. Sfatul astrelor este nu se implice în problemele altora, să încerce să stea departe de orice fel de conflic, mai ales amoros. Seara, Vărsătorii vor petrece alături de familie şi prieteni şi vor primi sprijinul de care au nevoie.

Horoscop 12 octombrie 2018 - Pești

Pe plan profesional ți se propune o colaborare avantajoasă, consultă-te cu persoana îndrăgită înainte de a lua o decizie. În a doua parte a zile te poți confrunta cu un blocaj sentimental, te vei simți controlat, se pare că partenerul este prea gelos, impulsiv. Dar dacă există credință, speranță și iubire din partea ambilor parteneri se poate face ceva.

Horoscop sănătate, bani și dragoste în octombrie. Ce e scris în stele, în a doua parte a lunii, pentru zodia ta... Perechile perfecte. Combinațiile din horoscop, care SE VOR CĂSĂTORI! Surprizele din zodiac!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Insula Iubirii Sezonul 8, 17 iulie 2024. Ce dezvăluiri fără precedent a făcut Bianca Mitroi despre relația cu Robert Braia
Insula Iubirii Sezonul 8, 17 iulie 2024. Ce dezvăluiri fără precedent a făcut Bianca Mitroi despre relația cu Robert Braia Miercuri, 17.07.2024, 23:53
Ai sport în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


x