Live acum
Prime Time 20:45Observator - Editie Speciala

Uranus în Taur până în 2026. Zodia Berbec, cea mai afectată

Horoscop 6 martie. Uranus în Taur până în 2026, eveniment major pentru toate zodiile, pe segmentul bani, dragoste, sănătate.  Zodia Berbec e cea mai afectată în domeniul financiar. Ce anunță horoscopul zilnic de miercuri și cum sunt afectate zodiile de Uranus în Taur.

Horoscp 6 martie, uranus in taur

Horoscop 6 martie. Uranus în Taur până în 2026, eveniment major pentru toate zodiile, pe segmentul bani, dragoste, sănătate. Zodia Berbec e cea mai afectată în domeniul financiar. Ce anunță horoscopul zilnic de miercuri și cum sunt afectate zodiile de Uranus în Taur.

Pe 6 martie, astrologii anunță un eveniment major, și anume intrarea lui Uranus în semnul zodiei Taur, eveniment care va dura vreme de 7 ani. Astfel că, horoscopul anunță mari schimbări pentru zodii pe segmentele importante de viață, până în anul 2026. Berbecii sunt afectați din punct de vedere financiar, zodia Taur, se va afirma și își va consolida poziția în societate, Gemenii se vor confrunta cu ”boli karmice”. Vezi ce anunță horoscopul din 6 marrtie pentru toate zodiile.

Horoscop Ziua Femeii, dragoste. Ce își doresc femeile de la partener în funcție de zodie

Uranus în Taur, repere

  • 6 martie 2019: Uranus trece din nou din Berbec în Taur
  • 7 iulie 2025: Uranus trece din Taur în Gemeni
  • 8 noiembrie 2025: Uranus retrograd revine în Taur
  • 26 aprilie 2026: Uranus părăsește zodia Taurului, unde va reveni abia în anul 2102

Uranus în Taur până în 2026. Zodia Berbec, cea mai afectată

Horoscop 6 martie Berbec

Pe 6 martie, Uranus va intra în sectorul banilor; până în 2026, când va părăsi definitiv această casă, unde va crea numeroase momente destabilizatoare; unele evenimente ar putea avea legătură cu sistemul și nivelul de salarizare, alteori, va fi vorba strict de capacitatea Berbecilor de a onora plățile necesare. Luna Nouă în Pești își va pune amprenta pe universul gândurilor și pe starea lor psihică. Totuși, ziua se anunță favorabilă pentru a va trata de afecțiunile cronice: armonizarea glandelor endocrine, mobilitatea și flexibilitatea articulațiilor, funcționarea corectă a pancreasului.

Horoscop 6 martie Taur

Uranus intra în zodia Taurului, semn pe care îl va părăsi definitiv în 2026. Timp de șapte ani, Uranus își va exercita influența în sectorul casei I, a personalității, a corpului fizic, a construcției de sine, introducând nevoia de a face schimbări radicale, dar și riscul de a trece prin „zguduiri” existențiale. Sunt posibile schimbări de direcție profesională, menite să va aducă mai aproape de puterea dorită, să va creeze oportunități noi de afaceri.Carieră dumneavoastră ia avânt, va puteți implică cu folos în proiecte cu caracter social și umanitar.

Horoscop 6 martie Gemeni

Pe 6 martie, Uranus va intra în zodia Taurului, pe care o va părăsi definitiv în 2026. În tot acest timp, își va pune amprenta pe sectorul lucrurilor ascunse, al bolilor karmice, al subconștientului, dar și al evoluției subterane a unor circumstanțe destabilizatoare. Gemenii se pot confrunta miercuri cu probleme ce țin de tensiunea intraoculara, stări de agitație. Surprize plăcute la nivel amoros.

Horoscop 6 martie Rac

Pe 6 martie, Uranus intra în zodia Taurului, pe care o va părăsi definitiv în 2026. Acolo va genera furtuni și schimbări bruște, radicale, uneori costisitoare în planul relațiilor de prietenie; unele vor fi pozitive, altele vor crea surprize de proporții cu impact social sau sufletesc. La caapitolul bani, Racii pot primi miercuri un pont primit de la șef ori de la cineva aflat într-o poziție de autoritate poate fi lesne transformat într-un câștig bănesc concret. Trăiți un moment în care nicio ambiție nu vi se pare prea mare.

Horoscop 6 martie Leu

Pe 6 martie, Uranus intră în zodia Taurului și va influența sectorul carierei (afirmare, succes, ascensiune) până în 2026, punându-i, pe nativi să fie mereu gata de acțiune, de atac, de apărare. Soarele apare din nou pe stradă dumneavoastră, când atrageți bunăvoință șefilor care va oferă posibilitatea unei promovări sau a unei călătorii profesionale.

Horoscop 6 martie Fecioară

Pe 6 martie, Uranus intra în zodia Taurului și va genera, până în 2026, numeroase prilejuri să-și schimbe opiniile majore despre lume și viață. Viața nativilor va cunoaște turnuri neașteptate. La capitolul dragoste, dați frâu liber romantismului în relația de cuplu, fiindcă simțiți o apropiere emoționantă de partener. Aveți planuri grandioase, în care se țintește clar și precis, în care scopul e urmărit cu tenacitate, iar succesele va vor copleși adesea.

Horoscop 6 martie Balanță

Pe 6 martie, Uranus intră în zodia Taurului și până în aprilie 2026 va pune la încercare sectorul banilor și al bunurilor care stau la baza unor partaje și succesiuni, precum și stabilitatea materială personală. Unele avantaje se pot ivi pe neașteptate, alteori pot fi sacrificate pe fondul altor urgențe. O idee care va poate veni, discutând cu cineva din familie, se poate concretiza într-un proiect nou de investiție care să va aducă profit.

Horoscop 6 martie Scorpion

Pe 6 martie, Uranus va intra în zodia Taurului, urmând 7 ani de stres în sectorul relațiilor parteneriale. Urmează încercări și situații drastice funcționând, deseori, ca un factor generat de destin. Rezistentă la îmbolnăviri începe să crească, iar semnele de infecție din organism au discaprut. Provocări imense pe toate sectoarele de viață.

Horoscop 6 martie Săgetător

Pe 6 martie, Uranus va intra în zodia Taurului. Până în 2026, cât va ține acest tranzit, Uranus își va exercita influența asupra casei a VI-a a sănătății. Uremează probleme de sănătate, dar profituri mari la capitolul bani, salturi profesionale spectaculoase, câștiguri salariale mari, dar cu riscul sănătății. O cură cu ulei de cătină îi poate oferi ficatului dumneavoastră protecția de care are nevoie.

Horoscop 6 martie Capricorn

Pe 6 martie, Uranus va intra în zodia Taurului, zodie pe care o va părăsi definitiv în 2026. Se vor radicaliza relațiile dintre părinți și copii, se vor pune probleme de autoritate și de educație, dar se conturează și o viață sentimentală destul de profundă, deși neconvențională. Cine știe, poate o veche povețe de dragoste poate să reapară pe tapet, poate fi cineva din străinătate, un fost coleg de facultate; puteți relua idila sau nu, important este că va crește încrederea în forță dumneavoastră de seducție.

Horoscop 6 martie Vărsător

Va fi rândul relațiilor de familie și al chestiunilor care dau stabilitate vieții (casa, averea, patrimoniul) să sufere transformări și încercări și nu dintre cele trecătoare sau superficiale, timp de 7 ani de acum încolo. Pe de altă parte, vi se accentuează latură simțitoare și puteți să va reindragostiti de partenerul stabil ori, dacă sunteți singuri, puteți întâlni o persoană fermecătoare.

Horoscop 6 martie Pești

Pe 6 martie, Uranus va intra în zodia Taurului, pe care o va părăsi definitiv în 2026. Planeta revoluției va revizui sectorul învățătură și comunicare. Apar noi orizonturi de cunoaștere și îi va cupla la tot ceea ce este modern și de viitor. Gândiți pozitiv, sunteți optimiști și sunteți mai dispuși să va implicați în tot felul de proiecte noi.

Ce reprezintă evenimentul astrologic Uranus în Taur

Uranus este planeta care în astrologie simbolizează evoluția și revoluția. Uranus este (alături de Jupiter, Saturn, Neptun și Pluton) una dintre planetele care ne influentează puternic atunci când trece dintr-o zodie în altă. Intrarea sa în zodia Taurului se va face simtită de toate zodiile. Uranus va sta în semnul Taurului pentru următorii șapte ani, adică până în 2026.

Recomandari