Live acumObservator 06 Weekend
Prime Time 20:00Asia Express - Drumul Comorilor

Horoscop martie 2019 Săgetător. Iubiri noi și noroc la bani. O lună a exceselor

Horoscop martie 2019 Săgetător. Iubiri noi și noroc la bani. O lună a exceselor și a kilogramelor în plus. Ce anunță horoscopul lunii martie pentru Scorpion și cum să se ferească de tentații

horoscop martie 2019 sagetator

Horoscop martie 2019 Săgetător. Iubiri noi și noroc la bani. O lună a exceselor și a kilogramelor în plus. Ce anunță horoscopul lunii martie pentru zodia Scorpion și cum să se ferească de tentații.

Horoscop martie 2019 Săgetător. Încă de la începutul lunii, atmosfera de acasă este destul de confuză. În cursul sau jurul lui 7, pot apărea primele semne că ceva nu este bine în raport cu cei dragi. În cursul sau preajma lui 14, ai parte de randament crescut la muncă. Nelămuriri cu cei dragi și stare de tensiune, care își pun amprenta și la locul de muncă. După data de 31, ești mai activ pe plan relațional, fie reușești să reaprinzi scânteia dintre tine și persoana iubită, fie cunoști pe altcineva.

Horoscop lunar martie 2019 Zodia Săgetător. Săgetătorii au o lună în care au foarte mare noroc la bani. Toc ce ține de banai și de achiziții joacă un rol important pentru ei. Este o lună a acțiunilor și a activităților, cu foarte multe întâlniri și discuții profitabile. Ai grijă însă că în luna martie poți căpăta kilograme în plus. Vei cădea pradă cu ușurință în capcana exceselor.

Horoscop Martie 2019. Zodiac lunar și principalele aspecte astrologice

Luna Peștilor vine cu un marcaj puternic pe semnul lor întrucât Mercur retrogradează în această zodie, se formează multe aspecte cu planete aflate în acest semn, iar pe finalul ei, Venus însăși poposește în acest semn. Asta înseamnă un început un debut de lună cu gesturu romantice, dar și deziluzii.

Venus intră în Vărsător marchează un început cu surprize pentru toate semnele zodiacale. Mercur începe să retrogradeze în Pești: filtrul rațiunii se astupă, iar de pe data de 5 martie apar blocaje la nivelul comunicării. Neînțelegeri din pricină că ne exprimăm evaziv și nu spunem lucrurilor pe nume.

Soare conjunct Neptun (Pești): fluturi în cap și-n stomac. Zodiile devin romaantice, creative, dar și predispuse deziluziilor în dragoste. Ar fi bine să rămânem ancorați în realitate, deși vom sta cu capul în nori visând la cai verzi pe pereți.

Marte (Taur) trigon Saturn (Capricorn): forțe dirijate către un scop clar. Apar oportunități noi în carieră și vom avea un imbold de a face lucrurile ca la carte. Evoluție favorabilă în plan profesional.

Soare conjunct Mercur Rx (Pești) și Mercur (Pești) careu Jupiter (Săgetător): ies la iveală secrete și frământări personale. În cursul sau în preajma lui 15, Soarele i se alătură lui Mercur retrograd din Pești, motiv pentru care se prea poate ca în jurul acestei zile să iasă la iveală neînțelegeri, neclarități sau nelămuriri care existau de mai multă vreme, dar care au mocnit undeva dedesubt fără a erupe. Tot atunci, Mercur din Pești aderă la un aspect tensionat de careu cu Jupiter din Săgetător, semn că se prea poate ca principiile noastre să intre în conflict cu crezurile spirituale, ceea ce va ridica probleme.

Marte (Taur) trigon Pluto (Capricorn): toate pânzele sus. Începutul ultimei decade a lunii să fie unul în care avem din nou parte de randament și spor în tot ceea ce întreprindem. Așa se face că ne organizăm bine, prioritizăm cu atenție activitățile și nu ne pierdem timpul cu activități inutile. În definitiv, acum ar fi de dorit să ne programăm chestiunile mai solicitante.

Venus (Vărsător) careu Marte (Taur): prea multă libertate poate dăuna. Îndrăgostiții Zodiacului se întâlnesc prin intermediul unui aspect tensionat de careu, întrucât Venus se află în semnul Vărsătorului și Marte în cel al Taurului. Decizii radicale în dragoste, despărțiri.

Mercur Rx conjunct Neptun (Pești): confuzii. În cursul datei de 24, se prefectează o conjuncție între Mercur retrograd din Pești și Neptun, ceea ce înseamnă că se reiterează confuziile și neînțelegerile care decurg din ele cu care ne-am mai confruntat în decadele anterioare ale lunii.

Venus intră în Pești: romantism suprem. Punem preț pe libertatea personală. Ne manifestăm afecțiunea și loialitatea față de cel drag ori să visăm cu ochii deschiși la acel cineva pe care îl simpatizăm, dar nu am găsit curajul să-i facem cunoscute sentimentele noastre. Nu există cale de mijloc.

Mercur se întoarce la mersul direct prin Pești: provocări mai mici, Marte intră în Gemeni: prezență socială pronunțată, risc de ceartă cu cei din jur.

Recomandari