Live acum
Prime Time 20:45Observator - Editie Speciala

Horoscop martie 2019 Fecioară. Fii cu ochii-n patru la dușmanii ascunși!

Horoscop martie 2019 Fecioară. Fii cu ochii-n patru la dușmanii ascunși! Horoscopul lunii martie aduce un semnal de alarmă pentru nativii zodiei Fecioară. Vor fi țina minciunilor celor care le doresc răul!

Horoscop lunar martie 2019 fecioara

Horoscop martie 2019 Fecioară. Fii cu ochii-n patru la dușmanii ascunși! Horoscopul lunii martie aduce un semnal de alarmă pentru nativii zodiei Fecioară. Vor fi țina minciunilor celor care le doresc răul!

Horoscop martie 2019. În luna martie, Fecioara trebuie să fie foarte atentă la asocierile și partneriatele pe care le face, pentru că s-ar putea să aibă mult de furcă cu dușmanii ascunși. Foarte mulți așa-ziși prieteni sevor deghiza în masca apropiaților, dar nu vor căuta decât să-ți bage cuțitul în spate. Fii cu ochii în patru la dușmanii ascunși, bîrfe și complicații. Fecioarele sunt ținta minciunilor, fără voia lor.

Horoscop lunar martie 2019 Fecioară. Gelozia este cuvântul de ordine pentru zodia Fecioară, care poate duce la despărțiri. Tot atunci, se pot ivi oportunități bune pe plan profesional, iar relațiile cu colegii de muncă sunt armonioase. Satisfacții numeroase în pe plan profesional apar mai ales la mijlocul lunii și te faci remarcat în fața șefilor. Zodia fecioară stă prost la capitolul dragoste.

Horoscop Martie 2019. Zodiac lunar și principalele aspecte astrologice

Luna Peștilor vine cu un marcaj puternic pe semnul lor întrucât Mercur retrogradează în această zodie, se formează multe aspecte cu planete aflate în acest semn, iar pe finalul ei, Venus însăși poposește în acest semn. Asta înseamnă un început un debut de lună cu gesturu romantice, dar și deziluzii.

Venus intră în Vărsător marchează un început cu surprize pentru toate semnele zodiacale. Mercur începe să retrogradeze în Pești: filtrul rațiunii se astupă, iar de pe data de 5 martie apar blocaje la nivelul comunicării. Neînțelegeri din pricină că ne exprimăm evaziv și nu spunem lucrurilor pe nume.

Soare conjunct Neptun (Pești): fluturi în cap și-n stomac. Zodiile devin romaantice, creative, dar și predispuse deziluziilor în dragoste. Ar fi bine să rămânem ancorați în realitate, deși vom sta cu capul în nori visând la cai verzi pe pereți.

Marte (Taur) trigon Saturn (Capricorn): forțe dirijate către un scop clar. Apar oportunități noi în carieră și vom avea un imbold de a face lucrurile ca la carte. Evoluție favorabilă în plan profesional.

Soare conjunct Mercur Rx (Pești) și Mercur (Pești) careu Jupiter (Săgetător): ies la iveală secrete și frământări personale. În cursul sau în preajma lui 15, Soarele i se alătură lui Mercur retrograd din Pești, motiv pentru care se prea poate ca în jurul acestei zile să iasă la iveală neînțelegeri, neclarități sau nelămuriri care existau de mai multă vreme, dar care au mocnit undeva dedesubt fără a erupe. Tot atunci, Mercur din Pești aderă la un aspect tensionat de careu cu Jupiter din Săgetător, semn că se prea poate ca principiile noastre să intre în conflict cu crezurile spirituale, ceea ce va ridica probleme.

Marte (Taur) trigon Pluto (Capricorn): toate pânzele sus. Începutul ultimei decade a lunii să fie unul în care avem din nou parte de randament și spor în tot ceea ce întreprindem. Așa se face că ne organizăm bine, prioritizăm cu atenție activitățile și nu ne pierdem timpul cu activități inutile. În definitiv, acum ar fi de dorit să ne programăm chestiunile mai solicitante.

Venus (Vărsător) careu Marte (Taur): prea multă libertate poate dăuna. Îndrăgostiții Zodiacului se întâlnesc prin intermediul unui aspect tensionat de careu, întrucât Venus se află în semnul Vărsătorului și Marte în cel al Taurului. Decizii radicale în dragoste, despărțiri.

Mercur Rx conjunct Neptun (Pești): confuzii. În cursul datei de 24, se prefectează o conjuncție între Mercur retrograd din Pești și Neptun, ceea ce înseamnă că se reiterează confuziile și neînțelegerile care decurg din ele cu care ne-am mai confruntat în decadele anterioare ale lunii.

Venus intră în Pești: romantism suprem. Punem preț pe libertatea personală. Ne manifestăm afecțiunea și loialitatea față de cel drag ori să visăm cu ochii deschiși la acel cineva pe care îl simpatizăm, dar nu am găsit curajul să-i facem cunoscute sentimentele noastre. Nu există cale de mijloc.

Mercur se întoarce la mersul direct prin Pești: provocări mai mici, Marte intră în Gemeni: prezență socială pronunțată, risc de ceartă cu cei din jur.

Recomandari