Live acumMireasa
Prime Time 20:30Chefi la cutite

Horoscop. Ce schimbări aduce Luna Căpșună 2019 pentru fiecare zodie

Luna Căpșună influențează starea tuturor zodiilor și aduce multe schimbări. Iată cum va influența horoscopul Luna Plină dinaintea solstițiului de vară în articolul de pe a1.ro

Luna Căpșună influențează starea tuturor zodiilor și aduce multe schimbări. Iată cum va influența horoscopul Luna Plină dinaintea solstițiului de vară în articolul de pe a1.ro

Luna Căpșună este un fenomen ce are loc începând cu 17 iunie. Printre alte denumiri ale acestui fenomen se regăsesc Luna de Chihlimbar și Luna Trandafirie. În acest moment al anului, orbita Lunii în jurul Pământului se află în aproximativ același plan precum orbita Pământului în jurul Soarelui, existând o diferență minimă între aceste 2 orbite de aproximativ 5 grade.

În apropierea solstițiului de vară, când Soarele se ridică cel mai sus pe cer, Luna plină se află în partea opusă Soarelui, apărând pe cer cel mai jos, aproape de linia orizontului.

Pe 17 iunie, Luna Plină în Săgetător va lumina cerul nopții. Aceasta este oficial ultima lună plină a primăverii de vreme ce solstițiul de vară dă startul noului anotimp pe 21 iunie. Soarele e în continuare în Gemeni. Prin urmare, Luna Plină va influența zodiile la nivel intelectual.

Jupiter, planeta norocului și abundenței, intră în trigon cu Neptun, planeta viselor și iluziilor, lucru care ne poate face un pic cam prea idealiști și cu capul în nori. Astfel, devenim înclinați să luăm decizii proaste. Din fericire, e și Saturn acolo, lucru ce aduce calmitate și ne ajută să înfruntăm realitatea oricum ar arată ea.

Iată cum va influența Luna Căpșună fiecare zodie în parte.

Horoscop Luna Căpșună - Semnele de foc

Horoscop Luna Căpșună - Săgetător

Vei avea succes pe toate planurile. Urmează-ți instinctele și mergi pe drumul cunoașterii.

Horoscop Luna Căpșună - Berbec

Berbecii vor avea parte de succes profesional. Nu ezita să ceri ajutor dacă nu mai poți.

Horoscop Luna Căpșună - Leu

Luna Plină te îndeamnă să nu îți uiți prietenii și să te distrezi. Nu vei avea timp de pesimism sau gânduri negative.

Horoscop Luna Căpșună - Semnele de pământ

Horoscop Luna Căpșună - Taur

Luna asta îți va umple buzunarele. Toate șansele pentru câștiguri însemnate.

Horoscop Luna Căpșună - Fecioara

Te concentrezi pe ascensiunea profesională și nu permiți niciunui gând de vacanță să te perturbe de la țelul tău principal.

Horoscop Luna Căpșună - Capricorn

Luna plină te va face să te simți energizat la maxim, vei simți spiritul aventuros al Săgetătorului, dar nu exagera. Folosește energia pentru a nu deveni distras de la scopurile tale principale.

Horoscop Luna Căpșună - Semnele de aer

Horoscop Luna Căpșună - Gemeni

Există un mix de sentimente în atmosferă. Gemenii au ocazia de a cunoaște oameni noi și tocmai de aceea trebuie să rămână concentrați.

Horoscop Luna Căpșună - Balanță

Interestul Balențelor pentru job sau o relație revine. Cu toate acestea, nu trebuie să se grăbească. Nu uita de zicala "Graba strică treaba".

Horoscop Luna Căpșună - Vărsător

Vărsătorii se vor simși motivați să înceapă activități noi și să învețe lucruri noi. Astfel, vor reuși să acumuleze cunoștiințe noi, vor crea și vor cunoaște oameni noi.

Horoscop Luna Căpșună - Semenele de apă

Horoscop Luna Căpșună - Rac

Luna Căpșună încurajează Racii să aibă mai multă grijă de ei. Veți începe activități noi, vi se va îmbunătăți somnul, veți mânca mai sănătos, veți fi mai deschiși spre spiritualitate.

Horoscop Luna Căpșună - Scorpion

Deschidere financiară uriașă, dar atenție! Vei fi tentat să cheltui excesiv. Luptă cu această ispită!

Horoscop Luna Căpșună - Pești

Cu această lună plină, și Peștii li se alătură Taurilor și Fecioarelor, în ceea ce privește progresele din carieră. O să vi se propună și o funcție de conducere, profitați la maxim de această perioadă când astrele vă sunt favorabile.

Citește și:

Ce schimbări îți aduce Luna Plină în Săgetător, în funcție de zodie. Noroc la bani pentru Fecioare și Balanțe, dificultăți mari pentru alte zodii

Horoscop dragoste: cum îți dai seama că te iubește în funcție de zodie

Opt combinații de zodii perfecte. Cu cine te potrivești cel mai bine în dragoste

Sursă foto: nbcnews.com

Fanatik.ro
Cele mai noi stiri
Lajumate.ro