Live acumChefi la cuţite
Prime Time 20:30Chefi la cuţite

Ce schimbări îți aduce Luna Plină în Săgetător, în funcție de zodie. Noroc la bani pentru Fecioare și Balanțe, dificultăți mari pentru alte zodii

Luni, 17 iunie, este Lună Plină în Săgetător, iar fenomenul astrologic va aduce schimbări fundamentale pentru câteva zodii. Fecioarele și Balanțele au noroc în plan financiar, dar Săgetătorii și Gemenii trebuie să își schimbe modul de a acționa sau de a gândi.

Luni, 17 iunie, este Lună Plină în Săgetător, iar fenomenul astrologic va aduce schimbări fundamentale pentru câteva zodii. Fecioarele și Balanțele au noroc în plan financiar, dar Săgetătorii și Gemenii trebuie să își schimbe modul de a acționa sau de a gândi.

Lună Plină în Săgetător. Berbec

Berbecii au șansa de a-și îmbogăți cunoștințele și se vor înscrie în tot felul de programe ori vor participa la anumite cursuri ce îi vor ajuta să se redreseze profesional.

Lună Plină în Săgetător. Taur

Taurii se lovesc de tot felul de situații complicate în sectorul financiar, dar nu trebuie să dispere. Persoana iubită și apropiații le vor face toate poftele.

Lună Plină în Săgetător. Gemeni

Gemenii au parte de dificultăți în sfera relațională. Unele lucruri trebuie să fie rezolvate punctual, iar acești nativi nu fac altceva decât să dea buzna cu o mie de soluții pentru o mie de probleme, simultan, această tactică fiind greșită.

Lună Plină în Săgetător. Rac

Racii au nevoie de mai multă atenție și pe fondul stresului și a lipsurilor din viața sentimentală. Lucrurile se vor complica puțin pentru acești nativi.

Lună Plină în Săgetător. Leu

Leii sunt trimiși în tot felul de întâlniri importante pentru statutul lor social și primesc o sarcină crucială. Acești nativi vor avea parte de surprize mari din punct de vedere profesional.

Lună Plină în Săgetător. Fecioară

Fecioarele reușesc să depășească problemele financiare ce le-au dat bătăi de cap în ultima vreme.

Lună Plină în Săgetător. Balanță

Balanțele au noi oportunități de negociere a contractului de muncă. Luni este o zi bună pentru a cere o mărire de salariu.

Lună Plină în Săgetător. Scorpion

Scorpionii au și ei parte de schimbări pe axa finanțelor. Lucrurile evoluează pozitiv pentru acești nativi, din 17 iunie.

Lună Plină în Săgetător. Săgetător

Săgetătorii sunt puși pe harță și nu vor să renunțe la anumite idei care sunt toxice. Le este recomandat să se detașeze de aceste idei.

Lună Plină în Săgetător. Capricorn

Capricornii vor înregistra progrese remarcabile și vor avea parte în continuare de sprijin din partea oamenilor care contează cu adevărat pentru ei.

Lună Plină în Săgetător. Vărsător

Vărsătorii au o perioadă benefică pentru a-și îndeplini anumite visuri. Aceștia ar putea avea șansa de a-și transforma un hobby într-o carieră.

Lună Plină în Săgetător. Pești

Peștii se fac ușor remarcați printre ceilalți și sunt pregătiți pentru a-și asuma anumite roluri noi în societate.

Fanatik.ro
Cele mai noi stiri
Lajumate.ro