Antena Căutare

Horoscop chinezesc săptămânal 15-21 octombrie 2018. Cocoșul ar trebui să acorde mai multă atenție vieții personale

Horoscop chinezesc saptamanal 15-21 octombrie 2018. Cocosul trebuie sa isi faca timp pentru viata personala si sa se apropie mai mult de persoanele iubite. Afla ce iti prezice zodiacu chinezesc in aceasta saptamanal.

Horoscop chinezesc săptămânal 15-21 octombrie 2018. Cocosul trebuie să își facă timp pentru viața personală și să se apropie mai mult de persoanele iubite. Află ce îți prezice zodiacu chinezesc în această săptămânăl.

Horoscop chinezesc săptămânal 15-21 - Șobolan

Este timpul să pui trecutul la culcare și să mergi mai departe într-un viitor pozitiv. Orice greșeli ai fi făcut, ele te-au făcut ceea ce ești și cine ești azi și merită să fie recunoscute drept elemente pozitive, acum că timpul a trecut. Toată săptămâna, nevoile altora sunt cele ce îți vor umple jurnalul de activități. Asigura-te că îți dedici timp doar pentru ține în weekend.

Horoscop chinezesc săptămânal 15-21 - Bivol

La muncă în această săptămâna ar trebui să nu fie nimic dificil pentru ține. Doar ascultă cu atenție ceea ce au oamenii de spus, dar urmărește și ceea ce fac. Acțiunile lor îți vor arată adevărul. La mijlocul săptămânii, energii cerești te vor călăuzi să te apropii de un prieten special sau un iubit/o iubita, iar weekendul rezervă promisiuni de iubire pentru cei singuri care o caută.

Horoscop chinezesc săptămânal 15-21 - Tigru

Gândurile, ideile și amintirile sunt toate foarte în regulă, dar chiar este timpul să faci acțiuni și să mergi mai departe spre ce ai de făcut. Cu cât ești la zi cu sarcinile vieții tale, cu atât mai bine. Spre finalul săptămânii, vei avea mai mult timp pentru ține și pentru propriile tale proiecte. În weekend, va fi nevoie să fii acolo pentru cineva apropiat care poate avea nevoie de ține.

Horoscop chinezesc săptămânal 15-21 - Iepure

Există vise și vise. Săptămâna această, focuseaza-te pe ceea ce este cu adevărat realist de obținut și muncește solid spre el. Energiile pământești favorabile sunt aici că să îți susțînă eforturile indiferent în ce te implici. Cei înclinați romantic ar trebui să folosească acest weekend că să cunoască oamrni noi sau să își pună eforturile în legături existente de iubire. Nu te îngrijora dacă cineva te dezamăgește. Mereu există și altcineva in locul acelui cineva.

Horoscop chinezesc săptămânal 15-21 - Dragon

O anumită problema necesită să fie regândită și un nou plan de bătaie dacă vrei să îi găsești soluția corectă. Uneori, răspunsul este chiar în față noastră și doar trebuie să deschidem ochii că să vedem clar. Deasemenea, cineva apropiat poate avea nevoie de cuvinte de susținere. Distracția specifică weekendului ar trebui îmbrățișată și acceptată, dar ai grijă să nu exagerezi.

Horoscop chinezesc săptămânal 15-21 - Șarpe

Indiferent cât de mult te irită muncă sau afacerea ta în această săptămâna, rezistă eroic. Există oportunități solide în aer. Doar trebuie să aștepți pentru că ele să fie suflate în direcția ta. Spre mijlocul săptămânii, te vei putea implică în organizarea diverselor treburi din casă, planurilor de sărbători sau finanțelor tale. Fii atent la detalii. Weekendul va fi sociabil, cât timp îți menții calmitatea și echilibrul.

Horoscop chinezesc săptămânal 15-21 - Cal

O anumită situație emoțională nu pare a da rezultatele pe care le așteptai. Pune anumite gânduri înțelepte în cuvintele și acțiunile tale și refuză să te panichezi și vei fi în stare să rectifici orice. Orice ai face însă, nu fii prea dogmatic. Opiniile altor oameni au nevoie să fie și ele luate în calcul. După mijlocul săptămânii, va fi ceva veselie și o reuniune plăcută de familie.

Horoscop chinezesc săptămânal 15-21 - Capra

Nu îți uită prioritățile în această săptămâna pentru că poți fi distras de problemele unor prieteni sau colegi de muncă. Orice provocări experimentezi în viață ta, lucrează pozitiv spre soluționarea lor. Acolo unde există bună intenție și voință, există și o cale. Bucură-te de orice vine spre ține în weekend și probabil că vei fi surprins cât de bine te vei simți. Anumite vești importante sunt pe drum spre ține.

Horoscop chinezesc săptămânal 15-21 - Maimuța

Este destul timp pentru a pune lumea la punct și în ordine. Însă ceea ce ai de făcut în această săptămâna este să îți pui casă și viață de familie la punct. Prioritizează ce este important și fii ferm pentru a-ți menține propria dorința a inimii. Toată săptămâna vei fi pe fugă încercând să recuperezi tot ce aid e făcut. Cel puțîn in weekend da-ți clipe de răgaz și șansă să faci ceea ce vrei cu adevărat.

Horoscop chinezesc săptămânal 15-21 - Cocoș

Este timpul să creezi o anumită magie. Fie că ești în căutare să îți susții o nouă relație de iubire, să îmbunătățești o prietenie sau să întărești o legătură de familie, este timpul să faci subtil niște avansuri în acest sens. Vor fi tot felul de stresuri la muncă sau în jurul casei, dar nimic din ce nu poți gestiona dacă acționezi cu curaj și încredere. Visitele și musafirii pot umple weekendul.

Horoscop chinezesc săptămânal 15-21 - Câine

Atunci când vine vorba de anumiți oameni, cât de mult este prea mult ? Trebuie să îți recapeți controlul asupra agendei tale și să diminuezi rolul oricui din viață ta care a ajuns să îți domine sau stăpânească mintea, banii sau timpul. Nimeni nu trebuie să ia decizii pentru ține. Spre weekend, vei avea o stare de entuziasm despre noi proiecte și planuri.

Horoscop chinezesc săptămânal 15-21 - Mistreț

Poate că banii nu sunt totul în viață, dar cu siguranță sunt de mare ajutor. Ai grijă de finanțele tale în această săptămâna și fii suspicios pe oricine care caută o contribuție de la ține. Mijlocul săptămânii este tocmai bun că să inițiezi discuții utile despre emoții sau direcția pe care o ia o relație. Fii sincer despre gândurile și emoțiile tale. Indiferent ce situație ai în weekend, dedică-te cu creativitate muncii sau casei tale de unde îți vine puterea.

Sursa:sfatulparintilor.ro

Horoscopul zilei de 15 octombrie schimbă TOTUL! O zodie plânge astăzi cu lacrimi amare... Horoscop dragoste. Relațiile perfecte ale zodiacului! Află ce zodii au compatibilități perfecte...
Zodii care sunt atente la curățenie. Nativii care se preocupă întotdeauna de aspectul casei lor
Există anumite zodii care sunt foarte atente la curățenie. Acești nativi au o adevărată...
Horoscopul zilei de 31 mai 2023. Berbecii își sărbătoresc relațiile de prietenie. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 31 mai 2023 spune că Berbecii își sărbătoresc relațiile de prietenie....
Parteneri
Dulce de leche sau dulceață de lapte. Un sos cremos irezistibil de gustos
Catine.ro
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


Ultimele știri
x