Antena Căutare

Horoscop săptămânal 15-21 octombrie. Săptămâna deciziilor luate în grabă

Horoscop saptamanal 15-21 octombrie. Saptamana aceasta, toate zodiile tind sa se grabeasca in a lua decii importante ce pot avea consecinte pe termen foarte lung. Mare grija la ce alegere faceti! Afla ce rezerva astrele pentru ziecare zodie, in aceasta saptamana.

Horoscop săptămânal 15-21 octombrie. Săptămâna aceasta, toate zodiile tind să se grăbească în a lua decii importante ce pot avea consecințe pe termen foarte lung. Mare grijă la ce alegere faceți! Află ce rezervă astrele pentru ziecare zodie, în această săptămână.

Horoscop 15-21 octombrie 2018- Berbec

Este nevoie să acorzi atenție segmentului profesional, în mod special relațiilor cu șefii. Sunt posibile discuții aprinse, retragerea unor responsabilități sau a unor funcții de conducere, pe scurt, răsturnări de situație greu de estimat la locul de muncă.

Imaginea ta în ochii celorlalți se va modifică, depinzând numai de ține să o îmbunătățești sau să o lași de izbeliște. Prudență, răbdare, tolereanta și ascultă ce îți spun ceilalți!

Articolul continuă după reclamă

Intervalul 17-19 octombrie este potrivit dialogurilor cu prietenii. Sunt șanse să primești informații și sfaturi pertinente, chiar dacă pe alocuri, unele îți displac sau, deocamdată, le înțelegi prea puțin.

Horoscop 15-21 octombrie 2018- Taur

Se pare că în prima parte a săptămânii ești mai mult pe drumuri, fie într-o călătorie de agrement, fie ești nevoit să rezolvi chestiuni personale sau profesionale în locații diferite.

Se recomandă prudență la drum în ziua de 15 octombrie, pentru că sunt posibile neplăceri. Fii răbdător cu ceilalți și evita conflictele!

Pe de altă parte, ai șanse deosebite de a participa la activități culturale deosebite, care îți liniștesc și îți bucură sufletul. Sfârșitul săptămânii te aduce în prim-planul cotidian, fie prin implicarea în activități sociale de grup, fie prin întâlniri importante cu membrii familiei.

Horoscop 15-21 octombrie 2018- Gemeni

Accentul săptămânii este pe segmentul financiar, în speță pe banii și bunurile comune cu alții. Se întrezăresc cheltuieli neașteptate, destul de mari și unele care pur și simplu le plătești, dar nu înțelegi de ce tu și, până la urmă, pentru ce.
Datorită partenerului de viață, unor rude sau colaboratorilor sunt posibile răsturnări de situații financiare greu de estimat. Recomandabil este să le analizezi pe îndelete, să discuți cu persoanele alături de care ești implicat în chestiuni financiare și abia apoi să scoți bani din buzunar.
Weekendul aduce călătorii și vești din și despre străinătate

Horoscop 15-21 octombrie 2018- Rac

O săptămâna interesantă în plan partenerial. Sunt posibile răsturnări de situație în relația matrimonială, dar și în cele de afaceri sau de colaborare.
Fii prudent și evita escaladarea conflictelor, întrucât există detalii ascunse ale acestor relații pe care nu ai cum să le deslușești acum. Unele dintre aceste relații se pot destramă rapid.
Sfârșitul săptămânii aduce cheltuieli comune cu alții, mai ales pe facturi, taxe, datorii de orice fel. Revin în atenție discuțiile și situațiile legate de bani și bunuri comune cu alții petrecute cândva în martie, aprilie sau mai. Răbdare și toleranță!.

Horoscop 15-21 octombrie 2018- Leu

Se întrezărește multă activitate la locul de muncă. Responsabilități noi, schimbări în regimul muncii, relații colegiale disonanțe și multă incertitudine. Este bine să te ocupi numai de îndatoririle tale. Provocările pot fi mari și păguboase, deci nu răspunde la ele sub nicio formă.
Sănătatea este vulnerabilă, revenind în atenție afecțiuni vechi specifice sistemului osos și sistemului digestiv. De evitat consultațiile, analizele medicale și intervențiile chirurgicale în perioada 15 - 17 octombrie!
În weekend fii prudent în relațiile parteneriale.

Horoscop 15-21 octombrie 2018- Fecioară

Segmentul amoros îți da bătăi de cap, pentru că sunt șanse să revină din trecut relații mai mult sau mai puțîn plăcute. Amestecul dulce-amar este frecvent și dificil de gestionat, însă dacă ai să fii ferm în deciziile tale și realist vei depăși totul cu bine.

Nu te baza pe cei dragi, întrucât au alte treburi de făcut și nu îți pot oferi atenție, afecțiune sau gesturi tandre.

Finalul săptămânii îți aduce în atenție, pe de o parte, probleme legate de sănătate, iar pe de altă, activitatea profesională de la locul de muncă. Dozează-ți eforturile și îngrijește-te pe îndelete!

Horoscop 15-21 octombrie 2018- Balanță

Este multă forfota în plan domestic. Sunt zile bune pentru curatenii generale, reparații sau dialog cu membrii familiei pe chestiuni patrimoniale. Controversele sunt prezente, dar le poți gestiona cu puțîn efort și bunăvoința.

Se recomandă ceva mai multă atenție la reperatiile restante din spațiul locativ, întrucât pot crea pagube de proporții.

A două parte a săptămânii evidențiază relațiile cu persoană iubita și cele cu copiii. Revin în atenție situațiile petrecute în lunile martie, aprilie și iunie în plan amoros, deci cel mai bine e să fii prudent și prezent în tot ce se întâmplă în preajma ta.

Horoscop 15-21 octombrie 2018- Scorpion

Relațiile cu anturajul apropiat sunt dinamice și surprinzătoare. Ar fi bine să te desprinzi de acei prieteni care s-au dovedit neserioși sau profitori. Călătoriile pe distanțe scurte reprezintă o altă tema importantă a săptămânii, fiind necesar să rezolvi diverse chestiuni personale sau profesionale.
Fii atent pe unde mergi și mai ales dacă șofezi!
A două parte a săptămânii evidențiază treburile gospodărești și relațiile cu membrii familiei. Sunt posibile discuții aprinse pe teme patrimoniale. Acordă atenție reparațiilor necesare în spațiul locativ, pentru că se pot avaria serios diverse instalații sau părți ale casei.

Horoscop 15-21 octombrie 2018- Săgetător

Apar cheltuieli în prima parte a săptămânii, fie pentru cele necesare traiului cotidian, fie pentru mofturile tale. Este bine să urmezi o lista de priorități, deoarece sunt șanse mari să cheltuieșți pe lucruri inutile sau defecte. De asemenea, sunt posibile furturile și pierderile de orice fel.

Veniturile tale sunt fluctuante deocamdată, iar îmbunătățirile vor apărea peste o vreme. A două parte a săptămânii îți aduce în preajma prieteni, rude sau vecini și simple cunoștințe. Dialogurile se vor purta pe tonuri ridicate, astfel că ar fi bine să eviți persoanele și situațiile conflictuale.

Dacă pleci în vreo călătorie, ia-ți măsuri de precauție suplimentare.

Horoscop 15-21 octombrie 2018- Capricorn

Eșți plin de energie în prima parte a săptămânii și dornic de a rezolva rapid toate treburile restante. Însă energia vitală va fluctua mult, de aceea, fii prudent și dozează-ti eforturile.

Stările tale de spirit îi vor uimi pe ceilalți și astfel pot apărea situații tensionate sau certuri în toată regulă. Zile în care ar fi bine să te odihnești și să te retragi din forfota cotidiană sunt 16 și 17 octombrie.

Finalul săptămânii aduce cheltuieli și discuții ample despre veniturile pe care le obții din activitatea profesională. Este o perioada cu restricții financiare, astfel că înțelept ar fi să te rezumi la cheltuieli și consumuri strict necesare.

Horoscop 15-21 octombrie 2018- Vărsător

Ai avea nevoie de o vacanță, în general, și ar trebui să ții cont de asta. Ai nevoie de odihnă, liniște, detașare de iureșul cotidian și introspecție. O reevaluare a situației în care te afli și a relațiilor în care eșți implicat este binevenită.

Privește obiectiv și cu inima deschisă la tot ce se petrece în jurul tău și trasează un plan de îmbunătățiri pe termen lung. Ai prea puțînă energie vitală că să te mai ocupi de alții și de problemele lor.

În a două parte a săptămânii te vei simți mai bine, însă combativitatea și dorința de implicare în prea multe activități sunt la cote mari. Fii prudent, controlează-ți reacțiile și ai încredere că totul va fi bine!

Horoscop 15-21 octombrie 2018- Pești

Săptămâna poate aduce surprize în relațiile cu prietenii și cu persoanele care te susțîn în plan profesional. Aflarea unor demersuri făcute de aceste persoane undeva, cândva te va conduce spre luarea unor decizii importante. Este bine să renunți rapid la cei care stau în preajma ta doar pentru scopurile lor personale.

A două parte a săptămânii îți aduce posibilitatea de a te retrage în locuri liniștite, departe de zgomotul cotidian și de a te gândi pe îndelete la evenimentele și oamenii din preajma ta.

Sănătatea este vulnerabilă, însă evita consultațiile, analizele medicale și intervențiile chirurgicale în perioada 17-19 octombrie.

Sursa: astrocafe.ro

Horoscopul Zilei, 14 octombrie 2018. Cariera și banii sunt pe primul loc pentru nativii din această zodie!... Horoscopul zilei de 15 octombrie schimbă TOTUL! O zodie plânge astăzi cu lacrimi amare...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Mireasa Sezonul 9, 12 iulie 2024. Vlad și Iuliana, jurăminte emoționante înainte de a spune marele „Da” în fața ofițerului Stării Civile
Mireasa Sezonul 9, 12 iulie 2024. Vlad și Iuliana, jurăminte emoționante înainte de a spune marele „Da” în fața ofițerului Stării Civile Vineri, 12.07.2024, 16:49
Ai sport în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x