Live acum
Prime Time 20:00Asia Express - Drumul Comorilor

Horoscopul banilor. Ghinion exasperant pentru Raci și o tentație periculoasă pentru Balanțe

Horoscopul banilor. Racii au ghinion în plan financiar, dar le este recomandat să aibă răbdare, deoarece lucrurile se vor schimba curând. Balanțele sunt tentate să facă unele cheltuieli pe care le vor regreta. 

Horoscopul banilor. Racii au ghinion în plan financiar, dar le este recomandat să aibă răbdare, deoarece lucrurile se vor schimba curând. Balanțele sunt tentate să facă unele cheltuieli pe care le vor regreta.

Horoscopul banilor. Rac

Stau foarte bine în dragoste, însă Racii nu au acelaşi noroc şi în ce priveşte banii. Puţină răbdare şi vă veţi bucura şi de portofelul plin.

Horoscopul banilor. Leu

Leii se gândesc dacă un proiect în care au investit mult timp şi bani este atât de profitabil încât să merite efortul.

Horoscopul banilor. Fecioară

Şi Fecioarele sunt puţin stresate în plan financiar după nişte cheltuieli peste limită, însă astrele spun că vor reuşi să se menţină pe linia de plutire.

Horoscopul banilor. Balanță

Balanțele sunt tentate să dea o mulţime de bani pe aparenţe. Pot cumpăra lucruri scumpe de care nu au nevoie, parcă vor să demonstreze ceva.

Horoscopul banilor. Scorpion

Scorpionii pot fi daţi exemplu printre ceilalţi nativi, pentru chibzuinţa şi responsabilitatea de care dau dovadă la serviciu, dar şi în planul de organizare a cheltuielilor.

Horoscopul banilor. Săgetător

Mici obstacole în parcursul profesional pentru Săgetători. Sunt sfătuiţi să nu se dea bătuţi şi să încerce de câte ori este nevoie pentru ca un lucru să le reuşească.

Horoscopul banilor. Capricorn

Şi pentru Capricorni se întrevăd ceva probleme la serviciu, create de nişte confesiuni făcute cui nu trebuia.

Horoscopul banilor. Vărsător

Vărsătorii pot fi mărul discordiei într-o situaţie tensionată la locul de muncă, după ce au pus beţe în roate cuiva.

Horoscopul banilor. Pești

Peștii s-ar putea bucura de o reuşită pe care au aşteptat-o atât de mult timp, încât credeau că nu se va mai întâmpla.

Horoscopul banilor. Berbec

Dragi Berbeci, v-ați neglijat sănătatea în ultima vreme, aşa că, măcar câteva zile evitaţi stresul la serviciu şi încercaţi să vă relaxaţi.

Horoscopul banilor. Taur

Taurii ar putea să pună mâna, în sfârşit, pe un bun pe care şi-l doresc de multă vreme şi pentru care au şi muncit mult.

Horoscopul banilor. Gemeni

Gemenii, în schimb, ar face bine să se abţină de la cheltuieli prea mari pentru că nu se anunţă previziuni strălucite pentru ei în plan financiar.