Live acumChefi la cutite Sezonul 9 (r)
Prime Time 20:00Chefi la cutite Sezonul 9

Horoscop după echinocțiul de primăvară. Lumea trece prin multe schimbări, iar cheia e la Vărsători

Echinoctiul de primăvară 2020 a avut loc pe 20 martie. A fost momentul în care Soarele s-a mutat în Berbec. E timpul pentru noi începuturi, pentru că energia primăverii înseamnă rejuvenare și naștere.

Horoscop după echinocțiul de primăvară. Lumea trece prin multe schimbări, iar cheia e la Vărsători

Pixabay

Horoscop Berbec. Acesta este un moment special pentru tine, care ești primul semn zodiacal. Mai mult ca oricine vei simți un nou început în personalitatea ta și în modul în care te prezinți lumii.

Horoscop Taur. Este momentul pentru introspecție, pentru meditație. Oprește vocile lumii de afară și gândește-te la tine.

Horoscop Gemeni. Folosește-ți energia să îi ajuți pe cei de lângă tine. Te regăsești în această atitudine și vei da un nou înțeles vieții tale în acest nou ciclu. Nu folosi comunicarea într-un mod egoist. Încearcă să fii acolo pentru ceilalți.

Horoscop Rac. Ai nevoie de puterea Berbecului pentru a avea încredere în tine. Capacitățile tale sunt uimitoare dacă începi să ai încredere în ele și în locul tău pe lumea asta. Este posibil să te gândești îndelung la cariera ta și ce este cu adevărat important pentru tine.

Citește și: A trecut echinocțiul de primăvară, se schimbă ora. Când trecem la ora de vară?

Horoscop Leu. Plin de energie pentru a explora noi lumi, de data asta va trebui să #staiacasă . Descoperă lumi noi prin studiu, meditație, gândire și scris. Trăiește aventurile pe care mintea și corpul tău le doresc din interiorul căminului tău.

Horoscop Fecioară. E momentul să te concentrezi asupra ta. Trebuie să înveți mai multe despre echilibru.

Horoscop Balanță. Diplomația și frumusețea îți aduc relații confortabile, dar oare te implici suficient în ele? Acest nou ciclu îți aduce în atenție acest aspect. S-ar putea să simți nevoia unor relații mai însemnate cu alții, ceea ce nu îți va fi greu.

Horoscop Scorpion. Știm cu toții că rutina ta zilnică trebuie să fie importantă. Mintea ta hiperactivă îți va ridica multe întrebări acum, va trebui să respiri și să o iei mai încet. Ia-le pe rând, în curând vor deveni organizate și te vei simți mai bine.

Citește și: Echinocțiul de primăvară 2020. Semnificații astrale și cum suntem afectați

Horoscop Săgetător. Pasiunile sunt foarte importante pentru tine și acum probabil ai ocazia să te reconectezi cu ele. Explorează-ți sufletul și află ce îți aduce bucurie și dorința de a fi în viață în fiecare zi.

Horoscop Capricorn. Pentru voi o să urmeze o perioadă mai dificilă. Sunteți obișnuiți să alergați după obiective și aveți o atitudine rigidă chiar și atunci când sunteți cu familia. Este timpul să vă întoarceți la rădăcini, dar cu dragoste, toleranță, acceptare și flexibilitate. Puteți?

Horoscop Vărsător. Când vă opriți un pic și meditați, o să realizați cât de rapide și nebunești sunt gândurile voastre acum. Este ok. Lumea trece prin foarte multe schimbări și ideile voastre sunt neconvenționale. Lăsați-le să vină, s-ar putea să ajutați lumea cu aceste gânduri nebune.

Horoscop Pești. Aveți grijă să nu cădeți prea mult în zona gândurilor negative. Trebuie să vă prețuiți, să vă concentrați pe lucrurile pozitive și să simțiți că meritați și voi să aveți noroc.

Recomandari