Horoscop ianuarie 2019 Berbec. Atenție la dușmanii din umbră care te pândesc!

Horoscop ianuarie 2019 Berbec. Horoscopul primei luni din Noul An 2019 aduce un început intens și schimbări majore în statutul social. Mare atenție la dușmanii din umbră care vă pândesc!

horoscop ianuarie 2019 berbec

Horoscop ianuarie 2019 Berbec. Horoscopul primei luni din Noul An 2019 aduce un început intens și schimbări majore în statutul social. Se întrevăd posibilități de avansare, de noi începuturi înfloritoare, dar un avertisment intră în vigoare pentru nativii zodiei Berbec! Mare atenție la dușmanii din umbră care vă pândesc!

Horoscop 31 decembrie. Ce zodie are un final de an fabulos! 2019 va fi pe măsură!

România în horoscopul chinezesc 2019! Ce urmează să se întâmple! „Va veni anul în care...”

În prima parte a lunii domeniul profesional este dinamizat de către astre, aşa încât bine ar fi să te pregătești de activitate intensă la serviciu. Sunt posibile schimbări de statut social greu de anticipat. Energia intevalului 05 – 08 Ianuarie îți va aduce o nouă etapă din punct de vedere social. Imaginea ta în ochii celorlalți se va modifica şi depinde doar de tine ce altă imagine le vei oferi semenilor. Pe de altă parte este nevoie să reții că duşmanii ascunşi sunt puternici şi îți creează multe neplăceri din umbră.

Relațiile cu persoanele din anturajul apropiat se vor îmbunătăți, dar totuși fii prudent. Fereşte-te de protectori şi de prieteni, pentru că foarte uşor se pot ivi controverse. În preajma datei de 21 Ianuarie se activează relațiile sentimentale şi cele cu copiii. O relație de iubire mai veche se poate încheia cu surle şi trâmbițe. S-ar putea ca unii prieteni să contribuie la separarea ta de cineva drag. Selectează atent informațiile pe care le primeşti şi acționează numai după ce te-ai gândit singur pe îndelete. Pentru alți nativi, copiii vor fi tema principală a ultimelor zile de Ianuarie. Controlează-ți stările și reacțiile!

sursa: astrocafe

Ultimele știri