Live acumObservator 16
Prime Time 20:30Chefi la cutite Sezonul 9

Ghidul complet al zodiilor. Ce calități și defecte are fiecare semn în parte

Te-ai întrebat vreodată ce calități și defecte are fiecare zodie în parte? Unele dintre ele au caracteristici cu adevărat surprinzătoare.

Ce defecte și calități are fiecare zodie

Shutterstock

Fiecare zodie a soarelui - stabilită prin perioada în care s-a născut cineva - are calități și defecte proprii.

Semnul zodiacal al soarelui poate să indice încrederea în sine, modul în care te percepi, cum te raportezi la ceilalți și identitatea ta. Mai mult, potrivit Yahoo, poate să ghideze și calea ta în viață.

Deși semnul zodiacal determinat de soare - respectiv poziția Soarelui în perioada nașterii - fiecare alte detalii zodiacale pot oferi o imagine de ansamblu asupra personalității tale.

Care sunt cele mai mari calități și defecte ale zodiilor

Fiecare semn zodiacal are calități și defecte, unele care pot să determine calea în viață a multor persoane și să indice chiar și cum își vor construi relațiile și ce joburi sunt mai potrivite.

Citește și: Luna plină în ianuarie 2021. Aceste 4 zodii vor fi cele mai afectate de fenomenul astrologic

Iată unele dintre cele mai comune defecte și calități ale fiecărei zodii în parte:

Calitățile și defectele Berbecilor (21 martie - 19 aprilie)

Guvernați de planeta Marte, Berbecii sunt recunoscuți pentru competitivitatea lor, energia, impulsivitatea și curajul de care dau dovadă în viață. Mai mult, nativii acestui semn zodiacal sunt dinamici, atletici și vor să câștige cât se poate de des.

Din păcate, impulsivitatea îi predispune și la certuri dese și uneori dau dovadă de o competitivitate care nu e tocmai sănătoasă.

Calitățile și defectele Taurilor (20 aprilie - 20 mai)

Taurii dau dovadă de o tenacitate aparte și, în ciuda încăpățânării renumite, sunt chiar relaxați și calmi, de obicei. Iubesc luxul și abundența, sunt extrem de loiali și iubesc arta.

Pentru că iubesc atât de mult lucrurile fine din viața, uneori sunt cam lenți, fie că vorbim de cât durează până se enervează sau cât de mult le ia să înceapă un proiect.

Calitățile și defectele Gemenilor (21 mai - 20 iunie)

Gemenii sunt curioși, inteligenți, însă pot trece de la o stare la alta aproape instant. Pot fi retrași într-o secundă și cei mai gălăgioși din cameră în următorul moment. Din acest motiv, e greu să te bazezi pe un Geamăn, în ciuda numeroaselor calități pe care le dețin nativii acestei zodii.

Citește și: Horoscop pentru săptămâna 25 - 31 ianuarie 2021

Calitățile și defectele Racilor (21 iunie - 20 iulie)

Racii dau dovadă de o compasiune rar văzută la celelalte semne zodiacale și au tendința să ofere absolut tot ce pot persoanelor iubite. Nativii acestei zodii sunt visători ce prioritizează relațiile cu ceilalți. Dacă sunt frustrați, însă, nu ezită să le transmită acest lucru celorlalți și au tendința să se ascundă în carapace când se simt atacați.

Calitățile și defectele Leilor (23 iulie - 22 august)

Leii au o charismă deosebită, ce îi captivează pe toți cei cu care intră în contact. Deși pot fi generoși cu cei iubiți, sunt dramatici și simt nevoia de atenție aproape constant. Din fericire, au încrederea necesară să înfrunte aproape orice în viață.

Calitățile și defectele Fecioarelor (23 august - 22 septembrie)

Puține zodii au abilități de analiză și atenție la detalii precum Fecioarele. Pentru că sunt atât de atenți la ce se întâmplă în jurul lor, nativii acestei zodii tind să fie perfecționiști, ceea ce îi poate dezavantaja în viață. Sunt primii care sar în ajutorul celor dragi.

Calitățile și defectele Balanțelor (23 septembrie - 22 octombrie)

Balanțele sunt unele dintre cele mai romantice și artistice semne ale zodiacului și dau dovadă, de cele mai multe ori, de o diplomație ieșită din comun. Pentru că vor să privească orice problemă din toate unghiurile posibile, Balanțele sunt uneori cam indecise, însă.

Calitățile și defectele Scorpionilor (23 octombrie - 21 noiembrie)

Cel mai misterios semn al zodiacului e și foarte magnetic, chiar dacă simte nevoia de putere aproape constant. Îi place să își țină viața personală departe de ochii celorlalți și nu ezită să folosească orice mijloc posibil pentru a-și atinge țelul. Uneori, însă, atitudinea lor îi poate răni pe ceilalți dacă nu sunt atenți.

Calitățile și defectele Săgetătorilor (22 noiembrie - 21 decembrie)

Săgetătorii sunt, în esență, spirite libere ce visează la toate locurile pe care vor să le viziteze și aventurile în care pot porni. Pentru că vor să trăiască viața la maxim, uneori uită să aibă un filtru atunci când vorbesc cu ceilalți, ceea ce le poate complica uneori existența.

Calitățile și defectele Capricornilor (22 decembrie - 19 ianuarie)

Capricornii sunt cel mai disciplinat semn zodiacal, ce duc la bun sfârșit orice proiect încep. Nativii acestei zodii pot fi colegii ideali, însă în relațiile lor personale, uneori pot avea probleme pentru că sunt atât de axați pe muncă.

Calitățile și defectele Vărsătorilor (20 ianuarie - 18 februarie)

Vărsătorii pot fi excentrici și ieșiți din tipar, dar sunt semnul zodiacal care se gândește cel mai des și la ceilalți oameni. Pentru că sunt atât de axați pe problemele mari, uneori relațiile lor personale au de suferit.

Citelte și: Cum păstrăm scânteia aprinsă în cuplu, în funcție de numerologie. Trucurile care nu dau greș

Calitățile și defectele Peștilor (19 februarie - 20 martie)

Peștii au un simț artistic ieșit din comun și sunt visători din naștere. Partea lor artistică poate să ducă la o resursă aproape infinită de creativitate, dar uneori se pot pierde în gândurile lor puțin prea mult, spre dezamăgirea celor din jur.

Recomandari