Live acumObservator 16
Prime Time 20:30Chefi la cutite Sezonul 9

Luna plină în ianuarie 2021. Aceste 4 zodii vor fi cele mai afectate de fenomenul astrologic

Fenomenul de Lună plină va fi vizibil anul acesta la sfârșitul lunii ianuarie. Mai exact, faza va avea loc joi, pe data de 28 ianuarie 2021. Toate zodiile vor fi afectate de acest fenomen, însă pentru 4 dintre ele acesta va fi un eveniment destul de dramatic.

Luna plină în ianuarie 2021

Shutterstock.com

Luna plină în Leu aduce emoțiile în prim plan și ne inspiră să punem mai degrabă accent pe sentimente. Această sensibilitate poate conduce inevitabil la anumite conflicte și discuții în contradictoriu. Acest amănunt este valabil mai ales pentru semnele fixe, care vor asimila această acțiune planetară ca pe o puternică schimbare în interiorul lor.

Cele 4 zodii care vor fi afectate de Luna plină din ianuarie 2021

Află dacă te numeri printre cele 4 zodii care vor fi cel mai afectate de Luna Plină a lunii ianuarie 2021.

Taur (20 aprilie - 20 mai)

Luna Plină de pe 28 ianuarie 2021 poate schimba puțin atmosfera în sânul familiei, potrivit bustle.com. Îți va fi destul de dificil să te împarți între casă și carieră și te vei simți copleșit de numărul mare de responsabilități. Indicat este să te asiguri că nu pui dorințele șefului tău, ale colegilor de cameră sau ale membrilor familiei tale mai presus de preferințele tale. Încearcă să îți asculți inima și rezervă-ți niște timp pentru tine. Asta te va ajuta să faci față presiunilor care vin odată cu fenomenul astrologic.

Leu (23 iulie - 22 august)

Aceasta este Luna plină a nativului Leu. Acum este timpul să lucrezi la proiectele tale creative și să te bucuri de laude. Ai ocazia să strălucești și să folosești și să te exprimi într-un mod interesant. Deși există posibilitatea să apară tensiuni atât în ​​viața ta profesională, cât și în plan sentimental, ai capacitatea de a rezolva aceste dileme înainte ca ele să ia amploare. Nu îți fie teamă să spui adevărul și să arăți ceea ce simți indiferent dacă este vorba despre locul de muncă sau despre legăturile tale amoroase.

Citește și: Cum păstrăm scânteia aprinsă în cuplu, în funcție de numerologie. Trucurile care nu dau greș

Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie)

Este un moment incredibil pentru a te bucura de o evoluție în ceea ce privește cariera. Încearcă să fii încrezător și scoate la iveală toți așii din mânecă. Ai atras atenția colegilor și șefilor tăi, care așteaptă să vadă de ce ești în stare. Cu toate acestea, poți scăpa din vedere echilibrul de care ai atâta nevoie în viața ta. Miza la locul de muncă poate fi mare, dar viața ta personală are și ea nevoie de atenție și implicare, așa că ar fi bine să nu neglijezi căminul și relațiile cu ceilalți pentru a nu risca să pierzi persoane importante din viața ta în perioada acestei faze lunare.

Vărsător (28 ianuarie - 18 februarie)

Luna plină îți luminează relațiile personale, așa că fii pregătit pentru schimbări în zona parteneriatelor. Vei avea parte de provocări, care te vor face să te deschizi în fața celor mai apropiate persoane. Vei avea ocazia să înveți noi modalități de a-ți exprima sentimentele și să îți creezi un nou set de reguli. Acest lucru îți va fi util atunci când vei simți că nu mai ai scăpare din cauza dilemelor care pot apărea în viața ta amoroasă.

Recomandari