Căutare Live

HOROSCOP martie 2018 BERBEC. Cea mai bună lună din an pentru Berbeci

O luna de senzatie pentru Berbeci!

HOROSCOP Martie 2018 Berbec. Luna Martie predispune nativii la schimbare, în bine sau în rău. Luna Plină în Fecioară din data de 2 martie, pe care o vom resimți că pe un dus rece: ne arată lucrurile așa cum sunt, fără filtre și fără perdea, trezindu-ne la realitate.

MARTIE - cea mai PERICULOASĂ din an! Ce să faci, ca să scapi de greutăți și blesteme

HOROSCOP Martie 2018 Berbec. În prima parte a lunii îți sunt favorizate dialogurile tăinuite cu persoanele de încredere din mediul profesional în care activezi. Reține cele aflate, evită să vorbești despre tine și planurile tale, iar deciziile care se impun lasă-le pentru a doua parte a lunii. Sănătatea este vulnerabilă și ar fi bine dacă te-ai odihni regulat și conștient. Sunt momente excelente pentru a-ți revizui sistemul valorilor morale și spirituale și pentru a te reorienta spre cu totul alte experiențe de viață. A doua parte a lunii, te impulsionează să ieși în prim plan, să te implici în tot felul de activități și să iei măsurile necesare îmbunătățirii vieții tale. Cu toate schimbările pe care le aduce luna martie, pentru Berbeci va fi cea mai bună din an!

Citește horoscopul complet al lunii MARTIE pentru toate ZODIILE!

Horoscopul lunii martie 2018! De Mărțișor, o zodie primește un sprijin financiar neașteptat. Să fie vorba de tine, oare?... HOROSCOP MARTIE 2018. ZODIILE care se trezesc la realitate! DEZASTRU pentru ele...
Ultimele știri