Antena Căutare

MARTIE - cea mai PERICULOASĂ din an! Ce să faci, ca să scapi de greutăți și blesteme

Ce puteți face pentru a nu atrage greutațile și blestemele asupra vostra!

Se știe că martie este una dintre cele mai periculoase luni din an, deoarece este momentul când vrăjile și magia au cel mai mare efect.

Superstițiile sunt la cote maxime în martie, așadar, există câteva lucruri pe care le puteți face pentru a nu atrage greutățile și blestemele asupra vostră.

Purtați lenjeria intima pe dos

Potrivit tradiției, în luna martie casa și curtea trebuie unse, până în cel mai ascuns ungher cu usturoi pentru alungarea celui rău și nici vitele nu trebuie uitate.

Din bătrâni se spune că pentru a ține răul deoparte, lenjeria intimă e bine să fie purtată pe dos. În fiecare dimineață, spun bătrânii, credinciosul trebuie să bea agheasmă pentru a fi feri de vrăji și farmece necurate.

Rugați-vă în fiecare dimineață!

Tot din bătrâni se spune că, pentru alungarea farmecelor, rugăciunea de dimineață trebuie spusă cu sfințenie. Nu în ultimul rând, credincioșii afirmă că sfeștania făcută în casă în luna martie alungă paguba, spală păcatele și aduce bunăstare în familie.

Înainte de sfeștenie însă, toți membrii casei trebuie să țină post și să se spovedească. Mai mult, trebuie să se ferească de ceartă sau de orice alte rele care împing la păcat.

1 MARTIE 2018. Superstiţiile de care TREBUIE să ţii cont de Mărţişor! Ce nu ai voie să faci sub nicio formă în această z... Nu mai ține ghinionul în casă – Aruncă aceste obiecte din casă cât poți de repede! Unele dintre ele se găsesc în aproape...
Când este vacanța de Paște în 2023. Iată cum poți să-ți planifici programul de sărbători
Sărbătorile se apropie și mulți se întreabă deja când este vacanța de Paște în anul...
Horoscopul zilei de 1 aprilie 2023. Gemenii prind curaj să spună tot ce simt. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 1 aprilie 2023 spune că Gemenii nu au deloc nevoie de încurajare pentru a...
Parteneri
Zodii care nu știu să lupte pentru iubirea lor. Află ce spun specialiștii
Catine.ro

Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


Ultimele știri
x