Antena Căutare

MARTIE - cea mai PERICULOASĂ din an! Ce să faci, ca să scapi de greutăți și blesteme

Ce puteți face pentru a nu atrage greutațile și blestemele asupra vostra!

Se știe că martie este una dintre cele mai periculoase luni din an, deoarece este momentul când vrăjile și magia au cel mai mare efect.

Superstițiile sunt la cote maxime în martie, așadar, există câteva lucruri pe care le puteți face pentru a nu atrage greutățile și blestemele asupra vostră.

Purtați lenjeria intima pe dos

Potrivit tradiției, în luna martie casa și curtea trebuie unse, până în cel mai ascuns ungher cu usturoi pentru alungarea celui rău și nici vitele nu trebuie uitate.

Din bătrâni se spune că pentru a ține răul deoparte, lenjeria intimă e bine să fie purtată pe dos. În fiecare dimineață, spun bătrânii, credinciosul trebuie să bea agheasmă pentru a fi feri de vrăji și farmece necurate.

Rugați-vă în fiecare dimineață!

Tot din bătrâni se spune că, pentru alungarea farmecelor, rugăciunea de dimineață trebuie spusă cu sfințenie. Nu în ultimul rând, credincioșii afirmă că sfeștania făcută în casă în luna martie alungă paguba, spală păcatele și aduce bunăstare în familie.

Înainte de sfeștenie însă, toți membrii casei trebuie să țină post și să se spovedească. Mai mult, trebuie să se ferească de ceartă sau de orice alte rele care împing la păcat.

1 MARTIE 2018. Superstiţiile de care TREBUIE să ţii cont de Mărţişor! Ce nu ai voie să faci sub nicio formă în această z... Nu mai ține ghinionul în casă – Aruncă aceste obiecte din casă cât poți de repede! Unele dintre ele se găsesc în aproape...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x