Live acumPoftiti pe la noi: Poftiti la circ
Prime Time 20:30Poftiti pe la noi: Poftiti la circ

Horoscop rune 10-16 ianuarie 2021, cu Mihai Voropchievici. Gemenii au parte de protecție divină, Racii pleacă la plimbare

Horoscop rune 10-16 ianuarie 2021. Numerologul Mihai Voropchievici a prezentat, la Adevăruri Ascunse de la Antena 3, horoscopul runelor pentru săptămâna 10-16 ianuarie 2021.

Horoscop rune 10-16 ianuarie 2021, cu Mihai Voropchievici. Gemenii au parte de protecție divină, Racii pleacă la plimbare

Începutul anului 2021 vine cu schimbări majore pentru unele zodii și cu dezamăgiri pentru alți nativi, anunță numerologul Mihai Voropchievici. În acest an se pune accent pe sănătate, astfel că anumite zodii trebuie să acorde mai multă atenție pe starea fizică și să-și rezolve cât mai curând problemele pe care le au.

Horoscop rune pentru săptămâna 11-17 ianuarie 2021, Berbec

Berbecii au o săptămână în care trebuie să ducă o bătălie, dar vor ieși învingători. În 2021 va exista în viața nativilor un salt calitativ în urma căruia se vor îmbogăți. Lărgirea cercului de prieteni poate aduce succes. Vor fi mulți berbeci care vor căuta să-și schimbe locul de muncă. Sănătatea e bună pentru Berbeci în 2021, potrivit Antena3.

Citește și: Vibraţii energetice ale anului 2021: "Iubirea nu supravieţuieşte cu ura la un loc". Ce ne spune Lidia Fecioru

Horoscop rune pentru săptămâna 11-17 ianuarie 2021, Taur

Taurii au o săptămână de comunicare, de mesaje. Lună grea, măsurați-vă forțele, dozați-vă puterea pentru că aveți de tras, e o lună complicată și pe latură de sănătate. Taurii au an bun pentru introspecție, pentru a cere ajutor la nevoie.

Horoscop rune pentru săptămâna 11-17 ianuarie 2021, Gemeni

Gemenii sunt foarte cuminți, pot face tot ce își doresc, au protecție divină foarte mare. Cei care sunt singuri găsesc dragostea în cercul de prieteni, iar cei căsătoriți au armonie, liniște și pace. Gemenii în 2021 devin mai carismatici și mai creativi.

Horoscop rune pentru săptămâna 11-17 ianuarie 2021, Rac

Racul abia așteaptă să evadeze într-o călătorie, a acumulat multă oboseală chiar dacă e început de an. Talentele vă pot aduce bani în plus. 2021 e anul cu cele mai mari oportunități de a scoate talentele la iveală. Racii în 2021 trebuie să știe să se adapteze.

Horoscop rune pentru săptămâna 11-17 ianuarie 2021, Leu

Leul trebuie să fie calm, deoarece e cam furtunos în această peioadă. La locul de munca Leii sunt apreciați și e bine să economisiți banii. Din ianuarie, sănătatea cere atenție pentru Lei.

Horoscop rune pentru săptămâna 11-17 ianuarie 2021, Fecioară

Citește și: Motivul pentru care două suflete se atrag: "Este o datorie karmică nerezolvată şi nu depinde de noi"

Fecioara e deschizătoare de drumuri, are parte de ceva nou, fierbinte, pasional. E pe punctul de a începe o viață nouă, o revigorare pe toate planurile: fizic, psihic, financiar și amoros. Sănătatea e bună dacă petreceți mai mult timp în natură. Faceți-vă noi prieteni pentru că anul aduce mult noroc în viața socială.

Horoscop rune pentru săptămâna 11-17 ianuarie 2021, Balanţă

Balanţele trebuie să se relaxeze și să nu se mai vaite că cineva are probleme de sănătate. Să nu se miște prea tare, să aibă răbdare, să nu forțeze prea tare mâna norocului pentru că toate lucrurile bune vin la cei care au răbdare.

Horoscop rune pentru săptămâna 11-17 ianuarie 2021, Scorpion

Citește și: Ce îţi rezervă destinul în 2021 în funcţie de anul personal. Cum se calculează anul personal

Scorpionii să lase grijile trecutului și să fie gata de o viață nouă și mult mai bună. Are două variante: ori se mută dintr-o casă, ori își schimbă locul de muncă. Alege din cele două varianta cea mai bună. Sănătatea mentală trebuie să fie protejată, dar și sănătatea fizică.

Horoscop rune pentru săptămâna 11-17 ianuarie 2021, Săgetător

Săgetătorii schimbă casa sau jobul, se mută la cineva sau mai găsesc ceva de lucru. Anul 2021 aduce tentații amoroase, noroc la bani, carieră și în viața socială. Va trebui să aveți grijă cum vă manifestați personalitatea.

Horoscop rune pentru săptămâna 11-17 ianuarie 2021, Capricorn

Capricornul de trei săptămâni caută rezolvarea unor probleme, pentru că nu vorbește cu familia ceea ce ar trebui. Fiind norocoși, anul va trece în folosul vostru. Sănătatea e bună dacă păstrați un echilibru în alimentație și în tot ce înseamnă tentații.

Horoscop rune pentru săptămâna 11-17 ianuarie 2021, Vărsător

Vărsătorul trebuie să fie pregătit pentru o suită de schimbări majore. Are o săptămână de mesaje, atenționări, iubire, dragoste, tot ce își doresc ei. Pot fi schimbări la locul de muncă. Banii nu-i cheltuiți pe nimicuri în 2021!

Citește și: Horoscopul Banilor 2021. Numerologul Mihai Voropchievici face previziuni pentru anul viitor

Horoscop rune pentru săptămâna 11-17 ianuarie 2021, Peşti

Peştii trebuie să schimbe tactica dacă vor să facă ce și-au propus. De la începutul anului, visele voastre se împlinesc, ce să vreți mai mult de atât! Pentru cei necăsătoriți e an bun pentru uniune. Nu vă folosiți banii în mod necugetat.

Recomandari