Live acumSerial: Fetita mea
Prime Time 20:25Poftiţi pe la noi: Poftiţi la Nea Marin!

Horoscop weekend 15-17 noiembrie 2019. Săgetătorul se luptă cu o problemă sentimentală veche

Horoscop weekend 15-17 noiembrie 2019. Este un sfârșit de săptămână liniștit pentru majoritatea zodiilor. Săgetătorii par să fie perintre puținii care niște zile mai grele.

Horoscop weekend

Află ce prezic astrele pentru fiecare zodie. Horoscop 15-17 noiembrie.

Horoscop weekend 15-17 noiembrie. Zodia Berbec

Se pare că vei fi invitat la evenimente sociale cu multă lume. Atât în mediul profesional, cât și în mediul familial, unele persoane vor dori să discute cu ține, să îți ceară sfaturi, alții însă vor dori să te provoace de dragul jocului de cuvinte. Fii prudent în orice situație și alege-ți vorbele și gesturile cu grijă.

Horoscop weekend 15-17 noiembrie. Zodia Taur

În mintea ta se derulează lucruri cu o viteză impresionantă. Nu te poţi concentra şi poţi pierde din vedere aspectele care contează. Nu e momentul să te laşi pradă visurilor. E nevoie să explorezi toate alternativele corecte.

Horoscop weekend 15-17 noiembrie. Zodia Gemeni

Sâmbătă vei rezolvă ceva ce ține de familie. Cineva te roagă să îl ajuți cu ceva, dar îl refuzi politicos, pentru că treabă ta este mai urgentă. Duminică vei fi ceva mai liniștit și o să stai pe acasă.

Horoscop weekend 15-17 noiembrie. Zodia Rac

Este rost de discuții importante cu prietenii sau cu persoanele din anturajul profesional, dar cele care sunt mai tinere sau cele mai în vârstă decât ține. Posibil să îți displacă modurile lor de privi și trata lumea, însă sunt doar opiniile lor. Evită să te identifici cu ele și mai ales selectează informațiile primite.

Horoscop weekend 15-17 noiembrie. Zodia Leu

Planurile tale în legătură cu banii nu prea au corespondent în realitate. Trebuie să îţi ţii mintea deschisă şi să iei în calcul toate posibilităţile. Nu apela la lene. Ea nu aduce nimic bun, din contră, te poate conduce pe un drum greşit.

Horoscop weekend 15-17 noiembrie. Zodia Fecioară

Dimineaţă aveţi sentimente contradictorii în ceea ce priveşte problemele profesionale şi de familie. După-amiază reuşiţi să vă limpeziţi puţin gândurile şi petreceţi momente plăcute alături de persoana iubită.

Horoscop weekend 15-17 noiembrie. Zodia Balanță

O să te încarci cu energie pozitivă azi și mâine. Te întâlnești cu oameni dragi pe care nu i-ai văzut de multă vreme și cu care îți doreai să mai stai de vorba. O să îți amintești momente plăcute din viață.

Horoscop weekend 15-17 noiembrie. Zodia Scorpion

Te responsabilizezi mult la finalul acestei săptămâni. Pe de o parte îți propui să faci altfel lucrurile de acum încolo, însă pe de altă parte intervin opiniile sau nevoile celor dragi, care te împiedică să schimbi prea multe în viață ta.

Horoscop weekend 15-17 noiembrie. Zodia Săgetător

Revine în actualitate o problemă sentimentală mai veche şi s-ar putea să vă certaţi cu partenerul de viaţă. Gândiţi-vă bine înainte de a face acuzaţii. Nu acţionaţi sub impulsul momentului.

Horoscop weekend 15-17 noiembrie. Zodia Capricorn

Nu o să apuci să termini tot ceea ce ți-ai plănuit să faci în cele două zile libere, pentru că tot timpul accepți sarcini noi. Trebuie să îți faci ordine în program și să te ocupi doar de ceea ce poți. Mai mult, renunță puțin la orgoliu și acceptă ajutorul cuiva.

Horoscop weekend 15-17 noiembrie. Zodia Vărsător

În acest weekend, creativitatea ta va atinge cote maxime. Ai liber să meditezi, să asculţi muzică, să faci orice ca să te relaxezi. Poţi amâna revenirea la realitate de luni încolo. Rezultatele concrete vor veni în viitor!

Horoscop weekend 15-17 noiembrie. Zodia Pești

Vă angajaţi într-un nou proiect care ar putea să vă aducă avantaje materiale substanţiale, dar nu veţi mai avea timp liber. Aveţi grijă să nu vă neglijaţi familia şi prietenii.

Citește și:

Horoscop: Patru zodii care preferă doar amor de ocazie: Te numeri printre ele?

Horoscop: ce ghinioane ai în viață în funcție de zodie! Capricornii sunt cei mai năpăstuiți de soartă

Fanatik.ro
Cele mai noi stiri
Lajumate.ro